Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20070424205520653
Spoznaj se in se zdravi sam z močjo Duha

torek, 24. april 2007 @ 20:55 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Spoznaj se in se zdravi sam z močjo Duha

4. dopolnjena izdaja

Človek je energijsko polje Duha.
Oslabitev tega energijskega polja
pripelje do bolezni.

Pravilen način življenja in pozitivno
mišljenje dajeta zdravje in duhovno čilost.

Zdravilne moči narave nam služijo.

Samozdravljenje z močjo Duha pri različnih obolenjih.
Učinkovanje raznih vrst vonjav ter barv in tonov.

*****

Izdajatelj knjige je
Univerzalno življenje
Vezava: mehka
Obseg: 176 strani (format 14,5 x 19,5 cm)
Cena: 12 EUR – 2.875,68 SIT (+ poštni stroški)

 

Odlomek iz knjige
Človek je nihajoče energijsko telo. Vsako minuto ga zadene tisoče žarkov, ki ga ohranjajo zdravega, oziroma mu škodujejo. Delovanje žarkov je odvisno od človekovega vsakodnevnega obnašanja in od tega, kako se človek zjutraj, ko se prebudi, programira.

Vsakega človeka si lahko predstavljamo kot planet, ki z morebiti visokimi močmi obseva planete okoli sebe, ljudi. Zjutraj se planet “človek” poda na svojo krožno pot. Vse je odvisno od tega, katero pot si izbere. Ko se prebudi in njegovi čuti začno delovati, vdro vanj močneje tisoči žarkov, kajti človekov svet občutkov jih takoj pritegne. Nevednega ti žarki vodijo samovoljno. Vedni pa izkoristi kozmične vplive. Takoj ko se prebudi, jih razvrsti in določene žarke programira; ti ga nato vodijo ves dan, kot jih je programiral.

Nevedni človek, ki se istoveti samo s tem svetom, se zjutraj prebudi leno in brezvoljno. Njegovo življenjsko veselje se večinoma omejuje na materialnost. Vse drugo, kar je popolnoma Božje in duhovno, je zunaj njegovega območja mišljenja in delovanja. Tak človek je posoda, v katero pritekajo vsi najrazličnejši žarki. Zjutraj, ko se zbudi, zazna najprej lastni fluid in ljudi svoje okolice, trenutne vtise, čas in svoje telesno počutje. Svetovnjak se ukvarja takoj sam s sabo in z vsakodnevnimi stvarmi. V trenutku, ko se začne ukvarjati s svojimi preteklimi, sedanjimi in prihodnjimi problemi,
sprosti snop moči, ki še niso polno delovale nanj.

Predvsem so to energije, ki ga že obdajajo in le čakajo, da jih pokliče in lahko postanejo aktivne. Delno so to nihanja, ki so že v auri svetovnjaka in ki jih on nato z razmišljanjem prenese v višje nihanje. Navzven usmerjen človek pa pogosto privlači razen lastnega fluida, ki je v njegovi auri, tudi
nihanja drugih ljudi, na katere zjutraj misli in s katerimi ga povezujejo skupni problemi. Tako se je že programiral za prebujajoči se dan, pogosto za dneve in tedne vnaprej. Svet je bolj nasičen z negativnimi kot s pozitivnimi žarki, ki samo čakajo, da bodo vplivali na človeka in ga vodili.

Najboljše zdravilo je, če izkoristite jutranje ure v skladu z božanskim in se zjutraj ustrezno programirate. S pozitivnim jutranjim programiranjem se v tebi razvijajo eterične moči. Ko si človek prisvoji božanski, to pomeni zakoniti življenjski ritem, se spremenijo tudi njegove navade v prehrani. Telo reagira bolj na harmonične eterične moči kot na svetovnjaške, ki zahtevajo nasprotja in človeka vznemirjajo ter ga vlečejo v globine nižjega.

Vsako jutro se programiraj tako, da najprej moliš. Vsekakor moraš moliti iz prepričanja v višjo moč, ki živi in deluje v tebi samem, v tvoji duši. Ta notranja moč je božanski eter, dušina iskra, ki nosi vse kozmične gradilne moči za harmonično življenje. Kadar moliš, misli Nanj, ki naj usliši tvojo molitev. Vedi: vsaka misel ti lahko prinese žalost ali veselje. Zato moli k Bogu, svojemu Gospodu iz globine srca, da bo On tvoj voditelj v vsakodnevnem življenju. Bog je tvoj Oče. On, Gospod, želi dajati Svojemu otroku samo dobro in ljubo. Bog, tvoj Oče, je nad svetnimi stvarmi. On, Gospod, vse vidi in vse ve. Tvoj Oče pozna stanje tvoje duše. Vidi nevarnosti, ki prežijo nate. On, Gospod, tvoj Oče, ima pregled nad tvojim večnim življenjem. Edino Gospod te lahko vodi, varuje in ohranja zdravega. On, tvoj Oče, je največja moč neskončnosti. Česa se bojiš, če živi Bog, Duh, tvoj Oče, v tebi? Samega sebe se boj, človek, boj se svojih lastnih nizkih misli in dejanj. Moči misli, ki jih sam prikličeš, ti prinašajo dobro ali slabo. Če si torej sam vzrok svojega trpljenja, potem glej sovražnika v sebi. Tvoje zdajšnje mišljenje, življenje in delovanje določajo tvojo prihodnost. Postanejo ti lahko prekletstvo ali zveličanje. Noben človek ti ne more ničesar storiti, če si z največjo močjo v sebi, s svojim nebeškim Očetom, v absolutni harmoniji. Tvoje brezbožne misli sproščajo moči in privlačijo nižje, nasprotne moči, ki ti več škodijo kot koristijo. Zato vedi, človek, da molitev srca po prebujenju zbudi v tebi dremajoče svete moči, ki lahko pozitivno vplivajo nate ves dan, če jih tudi čez dan vedno znova vpletaš v svoje življenje.

Duh tvojega večnega Očeta je v vsaki celici tvojega telesa in tudi v vsaki celici tvojega bližnjega. Če zna človek aktivirati te svete moči, ustvari fluid, ki je neuničljiv in ga ščiti pred vsemi negativnimi vplivi, pred vsemi boleznimi in pred svetnimi nasprotnimi močmi, če je to dobro za njegovo življenje in predvsem za njegovo dušo.

 

Knjigo lahko naročite na naslovu:
Univerzalno življenje, Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana
tel./fax 01/568-4148 - informacije vsak ponedeljek od 18.00 do 19.00 ure
Internet: www.univerzalno-zivljenje.si
email:
info@Univerzalno-zivljenje.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20070424205520653Domov
Powered By GeekLog