Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20070106211016928
Popeljite jo v nebesa

torek, 9. januar 2007 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Vse, kar potrebujete za dober seks, vam je bilo položeno v zibko. Darove je treba le znati uporabljati.

Žensko telo je veliko bolj občutljivo od moškega. To velja zlasti za območje okoli spolovil, kjer lahko svojo partnerko - z malo domišljije in nežnimi dotiki - na več načinov popeljete v nebesa. Orodje (roke, usta, penis), ki ga za razvajanje ženske potrebujete, vam je bilo podarjeno že ob rojstvu, zato vam za razne pripomočke ni treba zapravljati denarja.

Predigra kopalnici
Zelo dober uvod v vroč večer je skupno tuširanje. Moški naj z dišečim gelom za tuširanje nežno namili svojo ljubimko. Z gobico se spustite vse do njenih genitalij. Pri tem pazite, da z namiljenimi prsti ne zaidete v notranjost njene vulve. To se za moškega namreč lahko konča z zaušnico, kajti mnoga mila niso primerna za umivanje genitalij. Da ji ne boste povzročali nepotrebnih bolečin, umijte le zunanjost vagine.

Prvi orgazem večera lahko svoji partnerki poklonite že med tuširanjem. Curek vode usmerite na njen klitoris in počakajte. H2O bo delo opravil sam, vi le pazite, da curek ne bo premočan.

Uporabite roke
Najenostavnejši gibi so ponavadi najučinkovitejši. Imejte torej v mislih, da boste z manualno stimulacijo dosegli največji učinek.

V njeno mednožje se v nobenem primeru ne smete zaleteti. Tudi grobi gibi in neurejeni nohti so tabu. Koža ženskega spolovila je namreč zelo občutljiva. Za začetek ljubkujte le zgornji del njenih stegen. Nato se začnite počasi pomikati proti vagini. Pobožajte tudi njen trebušček, notranjost stegen in območje okoli anusa. Ko bo že skoraj kričala od ugodja, se posvetite ščegetavčku in notranjosti vulve. Za draženje živčnih končičev v njeni prijateljici in v sramnih ustnicah uporabite le prste. Občutljivo kožico klitorisa in ustnic lahko narahlo tudi stiskate. Razvajajte jo na način, ki ji najbolj ustreza.

Učite se od nje
Ženske se med sabo razlikujejo - tudi v postelji. Ker s sabo ne nosijo navodil, jo vprašajte, kaj si želi. Naj vam med 'delom' daje navodila. Še bolje pa bo, če jo boste opazovali med samozadovoljevanjem. Pri tem bodite pozorni na:

- dolžino in hitrost gibov
- območje klitorisa, ki ga najdlje ljubkuje
- obnašanje po orgazmu (Je takoj prenehala z draženjem ščegetavčka?)
- njene prste (Je med samozadovoljevanjem dražila tudi notranjost vagine?)
- na druge dele njenega telesa (Katerim delom telesa se je med samozadovoljevanjem še posvečala?)
- znake, ki vam bodo razkrili, kdaj je vaša partnerka tik pred orgazmom

Hitri prsti, hiter orgazem
Pred draženjem klitorisa si s slino navlažite prste. Preden prste vstavite v njeno vagino, pa masirajte vhod v vulvo, dokler ta ne nabrekne.

Ko boste s prsti prodrli v njeno notranjost, jo natančno opazujte. Mnogim ženskam namreč draženje vaginalnega vratu povzroča bolečine. To je pogosto odvisno tudi od menstrualnega ciklusa. Bodite nežni, kajti vagino lahko zelo hitro poškodujete. Nohti naj bodo kratki. Če imate na prstu rano ali pa so vaše roke umazane, se vagini izogibajte. Lahko namreč pride do infekcije.

Poiščite točko G
O toči G se piše že vrsto let. Težko jo je najti, a splača se potruditi. Najlažje jo boste odkrili, če si bo vaša partnerka med iskanjem pod medenico namestila vzglavnik. S prsti nato božajte prednjo stran vaginalne stene. Točka G naj bi se nahajala tri centimetre za vhodom v njen raj.

Uporabite usta
Njeno prijateljico poljubljajte, ližite in sesajte. Dajte si duška, a pazite na zobe. Ugotoviti morate, kakšna oralna stimulacija jo najbolj osrečuje.

Zunanjo stran sramnih ustnic lahko brez zadržkov sesate in ližite. Tudi vhod v vagino je zelo občutljiv. Jezika vam ni treba vstavljati v notranjost spolovila. Delo bodo odlično opravili že 'površinski' poljubi.

Seks popestrite s hrano
Da bo oralni seks bolj zabaven in predvsem bolj umazan, lahko v igro vključite tudi hrano. Vagino namažite s smetano, marmelado, medom ali jogurtom ter dobrote nato poližite z nje. Tovrstno prehranjevanje lahko začinite še s koščkom banane, ki ga vstavite v spolovilo. Sadež nato izsesajte iz njenega raja in pojejte.

Za konec jo razvajajte še s penisom
S penisom lahko - tudi za vašo ljubimko - naredite čudeže. Verjamemo, da v to niste nikdar podvomili, kljub temu smo za vas pripravili nekaj kratkih navodil, s katerimi boste vaš objekt poželenja še dodatno osrečili.

Prvi korak: Na začetku ignorirajte vagino. S penisom božajte in dražite druge dele njenega telesa. Penis drgnite ob njene dojke. Dražite njene bradavičke. S ponosom nato počasi potujte proti jugu, dokler ne prispete do genitalij.

Drugi korak: Posvetite se notranjosti njenih stegen in ju s penisom narahlo pobožajte. Nato naj vaš prijateljček 'požgečka' še sramne ustnice, ščegetavček in vhod v vagino.

Tretji korak: Prispeli smo do zadnjega akta. Končno lahko prodrete vanjo, a počasi. Najprej v vagino vstavite le glavico. Dražiti lahko le vhod. Čeprav bo od ugodja piskala kot lokomotiva, v njo ne prodrite v celoti. Vaši sunki naj bodo le površinski.

Uporabite domišljijo in zabavajte se. Vašega partnerja lahko razvajate s skoraj vsemi deli vašega telesa. Med njene noge lahko na primer položite koleno in jo dražite s stegni.

Kot vidite, si meje pri seksu vsak postavlja sam.
www.24ur.com

44 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20070106211016928Domov
Powered By GeekLog