Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20060929214532518
Frekvenčno zdravljenje

sreda, 4. oktober 2006 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Piše: Andreja Paljevec v novih Misterijih www.misteriji.si

Zdravljenje, ki ga je medicina razvila, v praksi potrdila in potem zavrnila

Računalnik, na katerega vas priključi prof. dr. Brane Kobal (dosegljiv je na številki: 041/909 341), biofizik, preišče vaše telo in ugotovi bolezenske frekvence. Obrnjene oziroma komplementarne frekvence vam nato "spravi" v majhen frekvenčni generator, ki ga nesete domov in se zdravite. Tudi, ali pa predvsem - raka. Tako, da se po biofizikovih navodilih vsak dan priključite na generator. Torej brez kančka kemije, pa tudi brez bolečine. In medtem lahko berete, gledate televizijo, se pogovarjate … Od lani je to mogoče v Ljubljani, pred sto leti pa je to že počenjal, resda brez sodobne elektronike, zdravnik dr. Raymond Rife v ZDA.

Američan dr. Royal Raymond Rife (1888-1971) je eden največjih znanstvenih duhov dvajsetega stoletja in utemeljitelj zdravljenja s frekvencami. Prejel je kar štirinajst priznanj za izjemen prispevek medicinski znanosti. Med drugim je izumil tudi poseben frekvenčni generator, ki uničuje viruse, bakterije, parazite in druge patogene organizme.

Danes vemo o zdravljenju s frekvencami veliko več kot je vedel on, a tudi njegovo pionirsko delo je že tedaj obrodilo veliko zdravja. In vendar je vse to znanje na nek način prikrito ali pa vsaj ni tako dostopno kot si zasluži.

V Sloveniji se s frekvenčnim zdravljenjem ukvarja biofizik. Kar je pravzaprav razumljivo, s fizikalnim postopkom se loteva bioloških sprememb v organizmu. In kam torej sodi takšno zdravljenje, v alternativno medicino?
"Izraz alternativna medicina je povsem napačen, a je doslej področje poimenovanja tako ozko, da ne ponuja nobene izbire. Tudi ni mogoče z eno besedo poimenovati sinteze dejavnosti, ki jih vključujem v svoje delo. Trenutno je pri mojem delu najpomembnejše področje, ki bi ga lahko imenoval "zavrnjena" medicina," pravi prof. dr. Brane Kobal in pojasnjuje:
"To področje je namreč uradna medicina razvila, dokazala, v praksi preskusila, nazadnje pa zavrnila."

Čudno?
Ne. Medicina je že v začetku minulega stoletja izgubljala avtonomnost. Zaradi visokih kapitalskih vložkov v farmacevtske delnice sta družini Rockefeller in Carnegie okrog leta 1906 svojo investicijo zaščitili tako, da sta s političnim in gospodarskim vplivom prisilili ameriški izobraževalni sistem, da je iz medicinskega študija postopno izključeval vse nemedikamentne terapijske sisteme (način zdravljenja brez kemije in zdravil). Teh metod sicer niso prepovedovali. A so onemogočili izobraževanje ustreznih kadrov in tako so te metode ostale v domeni peščice zdravnikov, ti pa so ostali brez strokovno usposobljenih naslednikov.

Nekatere metode pa so kljub temu preživele, med njimi tudi frekvenčna terapija, ki jo je razvil dr. Royal Rife in jo sami uporabljate pri delu. Zakaj?
Dr. Rife je imel srečo, da je v času svojih raziskav v tridesetih letih dvajsetega stoletja našel dovolj vplivnih ljudi, ki so podprli njegove raziskave. Prejel je štirinajst priznanj za izredne dosežke v medicinski znanosti. Razvil je elektronski mikroskop, ki je omogočal šestdesettisočkratno povečavo. Današnji elektronski mikroskopi omogočajo boljše povečave, a z njimi ni možno opazovati živih mikroorganizmov. Dr. Rife je odkril, da lahko z elektromagnetnimi pulzi določene frekvence uniči presnovo rakavih celic in vpliva na njihovo delitev. Preizkus je opravil na štiristo laboratorijskih podganah z rakom. S frekvenčnim poljem je uničil nastale tumorje pri vseh štiristo podganah. Pozneje je odkril tudi frekvence za uničevanje tifusa, gonoreje, vseh oblik sarkoma, karcinoma in tuberkuloze.

So raziskave izvedli tudi na ljudeh?
Da. Leta 1931 so na Univerzi Južna Kalifornija izločili šestnajst bolnikov v zadnji, terminalni fazi raka. Odbor za raziskave na človeku je študijo odobril. Pod nadzorom ekipe vrhunskih zdravnikov je dr. Royal Rife opravil terapijo z elektromagnetnimi pulzi. Po treh mesecih je komisija ugotovila štirinajst primerov popolne klinične ozdravitve. Tudi ostala dva bolnika so pozneje razglasili za klinično zdrava.

Zakaj toliko institucij prav sedaj obuja frekvenčno terapijo?
Odgovor je preprost in strašljiv: po letu 1989 se je v razvitem svetu število obolelih za rakom povečalo kar za devetinosemdeset odstotkov, raziskave pa znova in znova potrjujejo uspešnost takšnega zdravljenja … Biofizikalne raziskave so pokazale, da je odločilna naravna interakcija med živo materijo in fotoni. Ta proces je mogoče izmeriti na celični ravni. Raziskave so tudi pokazale, da so biološki sistemi zelo občutljivi za elektromagnetne valove nizkih energij in da ima vsaka vrsta celic ali mikroorganizmov specifično frekvenco interakcije z elektromagnetnim spektrom.

Ali frekvenčni generator poškoduje tudi zdrave celice?
Frekvenčna terapija deluje v močnih, kratkih pulzih, ki prizadenejo samo določene celice, tiste, ki jih spravijo v resonanco. Podobno deluje mikrovalovna pečica, ki razgiba samo vodne molekule, ki so v hrani. Te oddajo energijo v obliki toplote, krožnik, v katerem ni vode, ostane hladen. Frekvenca za rakavo celico deluje torej samo na rakavo celico, ostalih celic pa se ne dotakne, ker ni v njihovem frekvenčnem območju.

Katere frekvence oddaja frekvenčni generator?
Od petdeset do enajst milijonov hercev, torej zelo nizke frekvence, ki so pod mejo slišnosti. To so frekvence, ki delujejo na novotvorjene celice in v organizem vnesene mikroorganizme, denimo viruse ali bakterije.

Ali frekvenčni generator skupaj s patološkimi bakterijami uniči tudi za telo nujno potrebne nepatogene bakterije?
Ne. Aparat deluje selektivno, samo na določene bakterije in ne uničuje vseh bakterij.

Kje se je mogoče, razen v Sloveniji, zdraviti s frekvenčno terapijo?
Največ frekvenčnih generatorjev uporabljajo v ZDA. Število teh naprav se vsako leto poveča za okrog pet tisoč. Na svetovnem kongresu vsako leto izmenjujemo rezultate, dosežene z Rifovo frekvenčno terapijo. Odkar je v svetu po letu 1989 občutno naraslo število onkoloških bolnikov, so se raziskavam pridružili tudi japonski raziskovalci. V Angliji deluje "Royal Rife British Group". Američanka dr. Nina Silver je napisala knjigo in v njej strnila desetletne izkušnje z Rifovim generatorjem.

V zadnjih letih se je ta terapija razmahnila tudi v Evropi, v Italiji, na Madžarskem, na Hrvaškem, v Sloveniji, največji napredek na področju frekvenčne terapije pa so prispevali švicarski raziskovalci; razvili so namreč frekvenčni skener za odkrivanje frekvenc, na katerih delujejo rakave celice in drugi patološki mikroorganizmi. Izdelali so tudi frekvenčni generator za osebno uporabo, ki bolnikom omogoča, da osnovne preiskave opravijo na frekvenčnem skenerju, od koder se frekvence prenesejo v prenosni frekvenčni generator, ki ga bolniki lahko uporabljajo doma in se jim ni treba več zdraviti ambulantno. Prenosni frekvenčni generator je udobno zdravljenje, saj bolniku ni treba hoditi v ambulanto. Novost je prinesla velik časovni, cenovni in tudi energetski prihranek. Tudi pri nas. Saj bolnikom ni treba prihajati na terapije v Ljubljano iz oddaljenih krajev Slovenije tudi po trikrat na teden.

Pri zdravljenju katerih bolezni vi uporabljate frekvenčni generator?
Najprej sem se uspešno spopadal z obolenji ščitnice, težavami s hrbtenico, z neinfekcijskimi kožnimi boleznimi, neplodnostjo. Zdaj se bolj posvečam rakavim obolenjem. Iz dveh razlogov: dva moja bližnja sorodnika, moj stari oče in očetov bratranec, zdravnik, sta umrla zaradi raka. Na žalost jima nisem mogel pomagati. Bili smo si blizu in prvič sem neposredno občutil stisko in nemoč bolnika ob spoznanju, da medicina bolniku ne more omogočiti večje možnosti ozdravitve. To me je spodbudilo, da sem s pomočjo Sabrine Meško pri ameriških kolegih poiskal metodo, ki jo zdaj uporabljam kot učinkovito dopolnilno metodo pri onkoloških obolenjih.

In drugi vzrok?
To je moje osebno zadovoljstvo. Veliko mi pomeni, ko mi svoje zdravje zaupa bolnik, ki je izkoristil že vse oblike konvencionalnega zdravljenja in ugotovi, da se mu je po terapijah počutje izboljšalo. Dober občutek imam, ko zanosi ženska, ki je izgubila vsako upanje, da bo kdaj postala mati. Lepo je, ko bolniku pozdraviš hrbtenico ali odpraviš dolgoletne bolečine v glavi. A nekaj povsem drugega je, ko vrneš življenje odpisanemu. Rezultati frekvenčne terapije po dr. Rifu so dokumentirani in primerjalno boljši od medicinskih. A vem, da brez medicinske pomoči, kemoterapije, obsevanj in kirurških intervencij takšen rezultat pri zdravljenju rakavih bolnikov tudi zame ne bi bil dosegljiv.

Je frekvenčna terapija združljiva s kemoterapijo?
Seveda. Elektromagnetni impulzi uničijo elektrokemične lastnosti membrane v rakavih celicah in omogočijo lažje prehajanje kemoterapevtikov v celice. S tem se poveča učinek kemoterapije, obenem pa se zelo zmanjšajo njeni negativni učinki na telo. Sočasno pa elektromagnetni pulzi stimulirajo delovanje imunskega sistema, ki ga kemoterapija najbolj prizadene.

Ima frekvenčna terapija kake stranske učinke?
Možni so odzivi na terapijo: včasih se pojavi temnejši urin neprijetnega vonja, pa neprijeten vonj kože, pogostejše izločanje, zadah iz ust. Bolj redko se pojavijo kožne spremembe. Reakcije lahko trajajo samo nekaj ur po terapiji in niso nujne. Tudi terapije brez vidnih reakcij dosegajo dobre rezultate.

Pri katerih boleznih je smotrna uporaba vaše terapije?
Učinkovita je pri najtežjih obolenjih, kot so Parkinsonova bolezen, diabetes 2, Alzheimerjeva bolezen, multipla skleroza, revmatoidni artritis, motnje v delovanju ščitnice, vse vrste alergij in še in še.

Pri kolikih boleznih so znani učinki frekvenc?
Znane so frekvence za normalizacijo za več kot osemsto vrst različnih obolenj.

Prosim za nekaj ozdravljenih primerov iz vaše prakse?
Anekdotična poročila so bolj zanimivost kot dokaz učinkovitosti metode, a nekaj je res posebnih in tudi poučnih. Učinkovitost te terapije se najbolj pokaže pri bolnikih, ki jim medicina ne more več pomagati:
* Imel sem bolnika z rakom na prostati. Zasevki so se pojavili tudi v jetrih, želodcu in v glavi. Po štirih mesecih so ga razglasili za povsem zdravega. Zdravniki so se sklicevali na napačno diagnozo.
* Osemletna deklica je imela tumor v glavi. Staršem so svetovali, naj jo pustijo umreti in naj je ne mučijo s terapijami, ker ji ni več pomoči. Po štirimesečni terapiji je bila deklica klinično povsem zdrava.
* Po pomoč k meni je prišel bolnik s petintrideset kilogramskim tumorjem v trebuhu. Po mnenju kirurgov je imel samo petodstotno možnost preživetja. Predpisali smo mu imunsko terapijo. Po štirih mesecih se je odločil za tvegano operacijo, ki je uspela.
* Bolnica z rakom na dojki in neoperativnimi metastazami v črevesu je zavrnila kirurški poseg in kemoterapijo. Želela se je zdraviti samo alternativno. Prepričal sem jo, da sprejme medicinsko terapijo in jo dopolni s frekvenčno terapijo. Po sedmih mesecih je bil CT brez vidnih tumorskih sprememb.
* Prišli so svojci bolnika, ki je imel mikrocelularni karcinom pljuč. Frekvenčna terapija je bila njihovo zadnje upanje. Danes je zdrav, stabilen, brez vidnih znakov tumorja. Na zadnjem kontrolnem pregledu sem končal njegovo zdravljenje. Svojci so mi povedali, da so pred šestimi meseci že izbrali napis za njegov nagrobni venec.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20060929214532518Domov
Powered By GeekLog