Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20060727111803839
Ljubljenje pred očmi presenečenih kopalcev

četrtek, 27. julij 2006 @ 11:18 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Okoli dvesto kopalcev je v nedeljo popoldne na plaži Kamenice prisostvoval rahlo nevsakdanjemu dogodku, ki je zasenčil celo zgodbe o potopljeni grški ladji blizu Komiže. Poletje je časa vznemirjenja ter sprostitve, kar je neki par vzel dobesedno in se strastem prepustil kar sredi plaže.

Povsem svobodno sta se mlada, po predvidevanjih stara okoli 20 let, predajala užitkom v živo pred očmi večinoma zaprepadenih in presenečenih kopalcev, med katerimi je bilo kar nekaj otrok in starejših ljudi.

Očividci so dejali, da je vse skupaj trajalo okoli 40 minut. Najprej jih je začelo sramežljivo opazovati nekaj bližnjih kopalcev, kmalu pa je v razgreti par strmela vsa plaža. Kot bi imeli pred sabo prenos s svetovnega nogometnega prvenstva. A ljubimca se nista pustila motiti, po končani 'telovadbi' pa sta mirno nadaljevala s kopanjem in sončenjem.

V nekem trenutku se je zazdelo, da ju bo umiril starejši gospod iz številnega občinstva, ki se je namenil proti njima. Ko je prišel do njiju, si ju je podrobneje ogledal in skočil v morje, kar so opazovalci pospremili z glasnim smehom.

Naslednji dan par ni prišel na plažo, čeprav so nekateri kopalci prišli samo zato, da bi ga zopet videli. Neka zakonca iz Švice sta bila mnenja, da so za trenutke vroče ljubezni na voljo mnoge neobljudene plaže in da kaj tako brezobzirnega še nista videla. Neka druga gospa je razburjeno pripovedovala: "On je ležal, ona pa je bila na njem in to je trajalo in trajalo."
www.dnevnik.si

4 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20060727111803839Domov
Powered By GeekLog