Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20060502110435148
Vlada Skupnosti Cenacolo odobrila delovanja

torek, 2. maj 2006 @ 11:04 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Vlada je na seji minulo sredo sklenila, da bo društvu Sveti Lovrenc - Skupnost Cenacolo dovolila delovanje na območju Slovenije. Gre za humanitarno, nepridobitno društvo, ki se ukvarja z zdravljenjem narkomanije in drugih odvisnosti. Ustanovljeno je bilo s ciljem pomagati mladim in jih vzpodbujati družbeno, moralno in duhovno, če se bodo znašli v težavah, posebej pa pomagati tistim, ki jih muči dvom v vero in iskreno iščejo smisel svojega življenja, piše na spletnih straneh ministrstva za delo.

Omenjeno društvo bo imelo svoj slovenski sedež v Vrhu pri Škocjanu, v naši državi pa ga bo zastopala Barbara Sterle. Med dejavnostmi društva je tudi ustanavljanje "hiš", v katerih sprejema mlade zasvojence in zasvojenke.

"Društvo Sveti Lovrenc - Skupnost Cenacolo je nepridobitna organizacija, ki je registrirana kot društvo po italijanskem pravu in deluje na območju več držav, zaradi česar ga je mogoče opredeliti kot mednarodno društvo. Njegovi cilji so mednarodnega pomena in niso v nasprotju s pravnim redom Republike Slovenije. Društvo s svojim delovanjem pomaga pri odpravljanju zasvojenosti od nedovoljenih drog in je tako njegovo delovanje v interesu Republike Slovenije."
www.dnevnik.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20060502110435148Domov
Powered By GeekLog