Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20060418145623502
Tiskaj poceni in pomagaj

torek, 18. april 2006 @ 14:56 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Spoštovani!

Sem Drago Kokot , ki sem že vrsto let priklenjen na voziček zaradi bolezni centralnega živčevja . Z družino smo se trudili za nov električni voziček , kateri mi omogoča lažje gibanje in s pomočjo dobrih ljudi nam je uspelo. Žal s tem vozičkom ne morem uporabljati obstoječega dvigala in ga je potrebno ustrezno preurediti oz. zastekliti, kar pa zahteva veliko sredstev. Sami takšnega finančnega zalogaja ne bomo zmogli. Zato sem iskal možnost dodatnega zaslužka. Pri mojem iskanju dela, ki bi mi omogočil dodaten zaslužek mi je prisluhnila in me podprla družba - BAKUS d.o.o., tako, da mi omogoča prodajo barv za tiskalnike ali druge računalniške opreme. Od vsakega prodanega izdelka, se moja sredstva za zasteklitev dvigala povečajo za 10 % vrednosti izdelka.

Izdelke , ki jih lahko kupite preko mene si lahko ogledate na spletni strani www.tiskajpoceni.com , ali pokličete na mobitel 041/ 349-590 .

Zato prosim, da v kolikor potrebujete izdelke, ki jih ponujam le te kupite preko mene, tako, da me pokličete na zgoraj navedeno številko ali pišete na elektronsko pošto drago.kokot@guest.arnes.si . Prepričan sem, da nam bo skupaj uspelo, saj ste mi znali vedno prisluhniti.

Naj bo naše skupno vodilo te akcije TISKAJ POCENI IN POMAGAJ.

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20060418145623502Domov
Powered By GeekLog