Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20050808204144810
Apel Tomaža: zberimo denar za Pediatrično kliniko

ponedeljek, 8. avgust 2005 @ 20:41 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Verjetno ni potrebno posebej govoriti, kje se nahaja naš alpinist Tomaž Humar. To verjetno ve že cela Slovenija in pol sveta. Je pa kljub okoliščinam zmogel poslati v bazo naslednje sporočila za slovensko javnost. Tomaž, tudi bralci Pozitivk držimo pesti zate, da se srečno vrneš v dolino.
Več o Tomažu Humarju na: www.humar.com

*******************************
Ideja !!!
8.8.05 18:56 CET
Dragi Slovenci in Slovenke,

lepo mi je, ko mi pišete in mi prjatelji iz baze vsak večer pošiljajo sporočilo v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar.

Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Včeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene.
In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem času spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbiršemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo peditrično kliniko. Bodo na moji strani prijatelji odprli račun, ki bo viden v vsakem trenutku, da se bo vedelo, koliko dejansko se je nabralo in bo za naše otroke za boljši jutri. Zgradimo kliniko, odprimo srca in dlani, veseli me, da smo spet eno in ne eni na eni strani, drugi na drugi strani. Hvala še enkrat za to, da ste s srcem in dušo pri tem reševanju, me to bodri in mi je toplo, ker smo zoper postali eno in je Zgornja Foušija za trenutek ugasnila.

Trenutno me spet čaka noč. Bom zmrzoval, včeraj ponoči je bilo minus pet, ta fajht na meni zmrzuje, nekaj dni že ne jem...

Dajmo omisliti to in že vnaprej se vsem zahvaljuje m za boljši jutri naših otrok.

Hvala.

Je po postaji povedal Tomaž Humar, alpinist

4 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20050808204144810Domov
Powered By GeekLog