Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20050121015910476
Cunami se pokaže kot vodno neurje - napovedi za l.2004

petek, 21. januar 2005 @ 06:55 CET

Uporabnik: Petra

"Veš, koliko življenj bi lahko rešili, če bi uporabljali znanje, ki nam je dano od prednikov!"

Gandhi

Za Vesak, to je čas bikove lune so podani načrti za celo leto. V maju, 2004 je bil v tem času lunin mrk, ki je osvetlil Azijo in videlo se je, da bo potrebno veliko humanitarnega dela, na področju osvetljenem z eklipso. V Primorskih novicah, 27.12.2003 sem natančneje preučila dogodke za leto 2004. Napovedala sem, da se bo gladina morja dvignila, huda neurja in motnje v monsunih v Aziji, lahko pričakujemo tajfune. V južnih državah, ki so izpostavljene oceanom, bodo velika neurja ( razburljivo delovanje lune, v času Veseka).

Na podlagi raziskav se je bolj videl dvig morja, ter poplave, kot pa potres sam, saj potres sam ni prinesel smrti, vendar je bil to dvig oceana in neurja. Cunami se pokaže z istimi kazalci, kot katastrofalno vodno neurje.To so videli tudi astrologi iz območja, predvsem indijski astrologi, a tudi njihov glas ni bil v celoti uslišan. Tako lahko sama vidim katastrofo, tudi napišem, vendar več kot to težko naredim. Kot astrolog v državi, ki sploh ne priznava astrologije imam bolj malo možnosti, da bi kogarkoli lahko obvestila. Lahko bi se seveda še natančneje videlo, kje, koliko ljudi, kdaj…Vsako dogajanje na zemlji bi se dalo opisati. Vendar za to bi bil potreben svetovni astrološki svetovalni center, ki bi opozarjal na nesreče.V tem svetovalnem centru bi potekalo raziskovalno delo, z astrologi iz celega sveta. Astrologija je resna in natančna znanost, ki operira z velikim številom podatkov. Matematično gledano gre za iskanje rezultata, pri katerem še nimamo podanega računa, torej za rešitev, kjer problem sploh ni znan. To zahteva ogromno dela. Teoretično bi se dalo napovedati 99 procentov vsega svetovnega dogajanja, kar pa je praktično za enega človeka, ki to dela iz svoje dobre volje, nemogoče.Napovedi, ki so bile podane za Slovenijo v Primorskih novicah in Nedeljskem dnevniku:-Menjava vlade, zmaga desne, konzervativne stranke.

-Potres v Posočju se je videl okvirno že v letu 2003

-Borba za pravice žensk (hoteli so daljšati porodniško in daljšati pokojninsko dobo)

-Ogrožene so bile divje živali ( bila je tendenca, da lovska zveza ne bi imela več kontrole nad odstrelom v privatnih gozdovih)

-Naravovarstvene organizacije bodo imele veliko dela ( vetrnice, borba za ptice)

-Zapirale se bodo tekstilne tovarne

-Spremembe, ki se bodo dogajale v času mlaja v decembru, pa vse do polne lune (12.12.-26.12) se bodo zarezale v samo celico slovenske države. Tu sem opozorila na manevriranje z davčno reformo.

-Zadnja napoved mlaj do polna luna v januarju (10.1.-25.1.). Vidi se dogajanje v globini zemlje. Šibkejši potres je bil v 14.1.Napovedi za svet

-Dvig morja, mrk v Aziji (luna opozicija sonce, kvadrat neptun)

-Vojaške akcije v Iraku se stopnjujejo, širša javnost se obrača stran.

-. OZN bo v nemilosti, niso izključeni tudi teroristični napadi na poslopje OZN (višji funkcionar OZN je izgubil življenje v terorističnem napadu).

- OZN bo doživela velik pritisk (Venera retrogradna, opozicija Pluton) niso izključeni pritiski vojaško obarvanih sil na OZN (mars konjunkcija saturn).

- OZN bo brez moči v boju za človekove pravice.Nepravilne napovedi:- Rezultat ameriških volitev je kazal na zelo neodločen izid. Demokratične sile so imele velik porast in Merkurjev obrat (na 26.stopinji strelca) je kazal na podporo levim, demokratičnim silam. Čeprav so imeli demokrati »zvezde na svoji strani«,so z izborom Kerrya zapravili možnost zmage. Kerry je namreč zamolčal dejstvo, da je pred letom dni podprl vojno v Iraku in tako je prevladala merkurjeva dvojna narava.Moja napaka pa je bila, da nisem gledala izid volitev dva meseca pred volitvami ali Kerryeve natalne karte, saj so demokrati že takrat izgubili.Astrologija je humana veda, lahko bi jo veliko bolj upoštevali. Morda bi z njo rešili tudi kakšno življenje. S svojimi videnji in pisanjem opozarjam, da se da predvideti določene dogodke, se izogniti slabim in prav bi bilo v bližnji prihodnosti, da bi astrologija dobila nazaj svojo družbeno veljavo in je ne bi več metali v isti koš z vedeževanjem.Prisrčno vas pozdravljava,

Gaia in Alan

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20050121015910476Domov
Powered By GeekLog