Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20050110152254311
Čas kozoroga

ponedeljek, 10. januar 2005 @ 15:22 CET

Uporabnik: PozitivkeVesak, polna luna (sonce – bik, luna – škorpijon), ki ga opazujem že nekaj let, nam ponazori načrt in dogajanje za celo leto. Vesak 2004, petega maja je bil o značen s popolnim luninim mrkom ob 20:30 z začetkom ob 17:50 in koncem ob 23:09. Eklipsa je bila dobro vidna iz Evrope, Afrike, Azije in Avstralije. Vidijo se poplave…Delni sončni mrk bo 19.4.: »Mrk bo osvetlil afriško celino in vzhod. Tam, kjer je zibelka človeštva bo torišče dogajanj, a vseeno bodo v času Vesaka humane vrednote začele spet dobivati veljavo, saj se Marsova vladavina zaključuje.«Pravijo, da so astrologi na območju cunamija videli potres in dvig morja in so na to tudi opozarjali…Mlaj, 10.1. in ščip, 25.1.Mlaj v kozorogu bo pričel rast kozorogovih vrlin. Resno in s premišljenimi koraki bomo hodili v tem obdobju. V ljubezni bo »bolj hladno« in v našem umu »bolj prizemljeno«, kajti venera in merkur sta poleg lune in sonca tudi v znamenju kozoroga. To je čas, ki kliče k premišljenem ravnanju z denarjem in kliče, da se osredotočimo na delo. Koncentracija bo kozorogu navkljub popuščala, saj bi v tem obdobju vsakdo najraje lenaril in spal. Priporočam zmeren tempo in negujte sproščene odnose, saj bo vse naokoli nekako hladno in togo. Privoščite si masažo, sprehode, poskrbite za svoje telo.

Aspekti, ki ponazarjajo kakšna energija se bo udejanjala do polne lune:

Saturn opozicija luna;

Malce težek aspekt, ki bo pokazal, da so interesi kapitala v nasprotju z interesi prebivalstva. Prebivalstvo je luna in saturn v opoziciji je v tem času izredno močan, ter prevladuje nad vsem, zato je dobro vse stvari, kjer je veliko trenj in nasprotij poskušajte vsaj malo zadržati, vsaj do februarja. Zlasti obalno lokalno prebivalstvo je tisto, katerega interesi bodo prikrajšani.

Venera konjunkcija merkur;

V tem času bo na družbenem področju ena ali več žensk naredila preboj preko medijev, morda v politični stranki, morda v športu… Veliko se bo govorilo o ženski, ki počasi in zanesljivo prihaja v ospredje družbenega dogajanja.Polna luna, 25.1.

Energija ščipa se čuti že teden dni pred polno luno.

Saturn opozicija merkur;

Vidi se dogajanje v globini zemlje. Okoli polne lune bo tudi vreme precej nepredvidljivo, hitro spremenljivo in v gorah bo velika nevarnost plazov. Posebna pazljivost velja vse od prazne, pa do polne lune tudi na cestah. Možnost nesreč je precejšnja, pa tudi kazni z novimi cestnimi zakoni bodo zasvetile v vsej svoji luči.

Boljše je, da se ne lotevate ničesar, ker bo storjeno več škode, kot koristi. Pomembne stvari, kot so dogovori, sestanki, pogodbe, če le lahko preložite na začetek februarja. Lotite se pospravljanja in urejanja dokumentov (tudi obiski inšpektorjev so v tem času bolj verjetni), ter poskrbite za gospodinjske zadeve.

To obdobje je kakor seme, hočeš nekaj narediti, a si naložiš še večje delo. Nagnjenost h pokvarjanju stvari je velika, če recimo kuhaš juho, se ta prismodi, na sestanku se skregajo…Torej nasvet astrologa, počakaj da energija polne lune mine.Sicer pa vas lepo pozdravljam v novem letu, Gaia

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20050110152254311Domov
Powered By GeekLog