Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20041112124323383
Polna luna 26.11.

ponedeljek, 22. november 2004 @ 06:12 CET

Uporabnik: Pozitivke

MLAJ V ŠKORPIJONU, 12.11. in POLNA LUNA 26.11.MLADI MESEC začne svojo rast na 20.stopinji škorpijona. Škorpijon je simbolno deroča reka, kjer burna čustva prevzamejo akcijo in ob polni luni planejo na dan. V času rastoče lune poskušajte obdržati dobro razpoloženje in ne vzpodbujajte konfliktov. Ognjeni temperamenti, brzdajte svoja čustva, saj mars odpira vrata mlaju. Mars je po svoji škorpijonovi naravi lahko tudi zamerljiv in bojevit, škorpijonov znak pa fiksen. Torej se jeza, ki bi bila povzročena zdaj, ob rasti lune, še dolgo ne bi polegla. Namesto tega bi lahko raje razveselili tiste, ki jih imate radi. To je mlaj, ki nas spominja, da brskamo po sebi in svojih spominih, ter da začnemo tudi iskati nove zamisli in ideje, za pot naprej. Škorpijonom se bo dogajalo največ zgoraj naštetega.

Sicer pa pozor vsa znamenja, saj ob mlaju menja znamenje MARS. Mars pride v znamenje škorpijona, kjer je njegov dom. Tako postane izredno močan, uran se v tem času obrne in gre svojo direktno pot. Pričakuje se več podtalnih vojaških in terorističnih akcij, nevarnost je tudi za naravne elemente, v dveh mesecih bo več ekoloških nesreč. Pri nas bi lahko bil mars povezan z reševanjem spornega vprašanja glede morja. Morje pa kliče po pomoči, kajti prekomerni ribolov in izkoriščanje morja na vseh področjih. Na to ne pomisli nihče.

Priporočam, da se v naslednjem mesecu povezujete z oceani, morji, saj bo vsa energija usmerjena proti morju. Prepustite se toku, negujte pozitivno misel, prepustite se, da vas deroča reka nese, če se pač upiraš je tok premočan!POLNA LUNA bo 26.11. zelo močna. Predvsem bo obelodanila vsa škorpijonova podtalna delovanja. Tisto, kar je bilo skrito ali neiskreno, bo prišlo na dan. Informacije in resnica, ki je pozitivna bo odmevala po medijih. Merkur se obrne retrogradno, 30.11, na 26.stopinji strelca.

Če je bila prej blokada določenih medijev, bo zdaj deblokada. Seveda v tem času merkurjevega obrata bo prisotno tudi veliko »zmede«, saj merkur upravlja z komunikacijo, prenosom, transportom, trgovino, pošto, telefoni, računalniki… Mediji javnega obveščanja bodo objavili nekaj za nazaj, prevozna sredstva, letalski promet bo izpostavljen.

V času okoli 30.11. ni dobro sklepati pogodb, kajti dogovori v tem času propadejo, pogodbe se razderejo…Dobro je za raziskavo dogodkov iz preteklosti, za inventuro, ter za obnavljanje projektov, s katerimi smo se že ukvarjali.Barbia Asta Gaia

Informativno srečanje šole umetnosti sanjanja bo v petek, 19.11. ob 16:00, na osnovni šoli Rihard Jakopiš na Derčeva 1. (tam, kjer je šola magične astrologije - v biološki učilnici), za vse, ki ste bližje Koštaboni, pa bo informativni dan v Koštoni, v Mističnem kamnu, v četrtek 18.11. ob 16:00.

Na informativni uri se bomo spoznali, se pogovorili, lahko me boste vprašali, kar vas zanima in lahko se boste prijavili. Dodatne informacije na E mail: alan.asta@volja.net

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20041112124323383Domov
Powered By GeekLog