Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20041027193548950
Vsevprek enako...

petek, 12. november 2004 @ 06:55 CET

Uporabnik: Pozitivke

Nekje sem prebral, da smo ljudje poligamna bitja... po naravi. Sem spet nekje drugje prebral, da če nekoga pa res ljubiš, si srečen, če on seksa z nekom tretjim, ker mu to ravno paše, pa ugaja tudi in ti si seveda srečen, ker njemu to ravno paše in ugaja tudi. In bolj ko tvoj partner seksa naokrog iz čistega veselja, bolj si srečen, ker mu veselje pa ja privoščiš.

In ker je duhovno razgledan človek seveda vir ljubezni, jo razdaja vsevprek enako, brez razlik, tudi skozi seks, saj smo vsi eno pravzaprav in delanje razlik sploh ni primerna drža za razgledanega človeka... sem tudi menda že kje prebral. Bo že držalo, če tako piše.

Jaz sem le en bk in sem kar malo žalosten, ker ugotavljam, da se je narava poigrala z mano. Ko ljubim, nisem poligamno bitje. Ampak to še ni najhuje. Ugotavljam, da sploh ne vem, kaj pomeni ljubiti nekoga... mislim... tko, zares... ker sploh nisem srečen, če ljubljeni seksa z nekom tretjim, ker mu to paše in ugaja tudi. Da bi bila mizerija od mene še večja, sem pa še duhovno /in kar se razgleda tiče tudi/ čisto zakrnel popek, ker ne ljubim vseh enako, brez razlike, pravzaprav... saj sploh ne vem, če ljubim.
Hudo.

en_bk

14 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20041027193548950Domov
Powered By GeekLog