Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20031021144935723
Konec oktobra veliko sprememb, zavestno skozi njih

petek, 24. oktober 2003 @ 07:49 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Astrološka napoved

Velike spremembe se kažejo na zelo širokem spektru bivanja. Novi dogodki bodo nenadoma povzročili, da bo resnica prišla na dan. S hitrimi in nenadnimi zasuki se bo realnost spreminjala. Tudi tisti, ki verjamejo informacijam s strani medijev, bodo masovno spreminjali mnenje.

V zraku je čutiti napetost. Astrološki pokazatelji teh dogodkov so jasni in neizbežni. Prihajajo konstalacije planetov, ki sem jih napovedala februarja letos na tiskovni konferenci v avli primorskih novic. (Neptun se obrne v direktno gibanje 22. 10., na deseti stopinji vodnarja. 25.10. je mlaj v znamenju škorpijona, hkrati pa se Saturn na trinajsti stopinji raka obrne.) Ameriški predsednik Bush ima na trinajsti stopinji raka svoje natalno Sonce. Tudi datum ustanovitve, torej natalna karta ZDA izriše Sonce na trinajsto stopinjo raka. Torej slabi časi se pišejo ZDA in Bushu.

Mlaj v znamenju škorpijona bo prinesel obilico padavin. Reke bodo poplavljale. Direkten Neptun prebudi vse speče neptunove zadeve, vključno s terorizmom. Neptun vlada tudi virusom, plinom, bakterijam. Lahko izbruhne biološka vojna. Nihče ne bo vedel ali je na pohodu biološki terorizem ali nove viroze, ki jih povzročajo klimatske spremembe. Torej novi virusi prihajajo, seveda tudi računalniški. (Neptun v vodnarju) Zaščitite se morda z pitjem ameriškega slamnika in dobrim antivirusnim programom, predvsem tisti, ki ste rojeni konec januarja ali konec julija.

Ne smemo pozabiti, da se Mars nahaja v ribah in Neptun bo zdaj razkril resnico vojaškega posredovanja Amerike in celotno ozadje manipulacij skozi medije. Informacije bodo začele kapljati vztrajno in mnogi se bodo ozavestili. Pokazalo se bo, da še obstajajo neodvisni mediji. Zdrav razum bo pomagal in zavedanje, saj bo kaos resnično velik. Tudi negativne sile bodo na pohodu, zavajanje, laži, iluzije, ki bodo vabile, da se jim priključiš. V zraku je napetost, saj se 25. Saturn obrne retrogradno.

Še vedno trdim, da je možen atentat na Busha, bodisi politični ali fizični.

ZDA pa lahko čaka finančni zlom in umik sedanjega vodstva.

Tudi Slovenija je osvetljena s saturnovim zasukom. V natalni karti ima Merkurja na trinajsti stopinji raka. Zgodilo se bo marsikaj. Ljudje bodo zahtevali pojasnilo. Najprej seveda v Kopru (mrk na asc. Kopra), nato tudi drugod po Sloveniji. Ozadje finančnih podkupovanj, odkrivanje korupcij, kdo vodi politiko. Marsikaj bo prišlo na dan. Tik pred Saturnovo retrogradno potjo bo ozaveščanje skozi medije najmočnejše. Vršalo bo in stare forme (Saturn) se bodo lomile. Po 25. pride blokada informacij. Medijske hiše bodo nadzorovane, temne sile bodo prikrojile resnico. Spet bo Koper torišče dogajanj in kaže se nevarno obdobje za gospoda župana. Natančno bi lahko opisala nevarnost, ki mu preti, ko bi imela njegove rojstne podatke.

Začela se bo bitka za človekovo svobodo in osnovne pravice, ki so grozno kršene. Slovenskemu narodu se bo začela prebujati zavest.


Gaia

9 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20031021144935723Domov
Powered By GeekLog