Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030806092940930
Energija ljubezni

petek, 8. avgust 2003 @ 06:45 CEST

Uporabnik: Marjana

Ko začnemo sejati semena Energije Ljubezni v svojo zavest, se začnejo dogajati različne stvari. Lahko se zgodi, da se izklopimo in pozabimo na vse skupaj, ali za trenutek pomislimo, to je nekaj, kar bi želel početi. Če pa že imamo redno prakso, lahko seme zasejemo v meditacijo in začutimo, kako učinki blagodejno delujejo skozi nas.

'Tečaj čudežev' pravi, da se moramo znova in znova opominjati, kaj je naša namera, da bi se nov vzorec prijel v naši zavesti. Pogled moramo osredotočiti na cilj, na to, v smeri česar delujemo.

S tem ko svojo pozornost nežno držimo na Energiji Ljubezni, se pričnemo usmerjati v novo smer. Na začetku bomo morda opazili premik samo delčka stopinje, vendar bomo z držanjem namere vedno bolj in bolj uravnani z Energijo Ljubezni in takrat bo tudi naše zunanje okolje odgovorilo na to. Dogajati se bodo začele številne stvari. Ostanite pozorni in opazujte, kaj se dogaja, ter delite drug z drugim kar opazite in kar se naučite, tako da lahko drug drugega navdihujemo in podpiramo v tem čudovitem delu.

http://forums.delphiforums.com/n/mb/message.asp?webtag=realmofbeing&msg=4515.1

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030806092940930Domov
Powered By GeekLog