Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030805130432689
Duše dvojčice

sreda, 6. avgust 2003 @ 06:04 CEST

Uporabnik: Marjana

Obstajata dve vrsti duš dvojčic: tista, ki prihaja od iste Duše, kot odnos dvojčkov v družini, ter tisti, s katerimi se povežemo tako globoko, da se povežemo na ravni Duše. Slednje je bolj pogosto. In dejansko pogosto tvori boljša razmerja. Samo to, da smo povezani na ravni Duše, še ne zagotavlja, da bomo združljivi v telesu. Včasih ima človek dušno povezavo z drugim, vendar se z njim ne more povezati v romantičnem smislu ali združiti na ravni telesa.

Če se fizično, čustveno, mentalno in duhovno povežemo na globoki ravni, smo za vedno povezani na ravni naše Duše. Za večino ljudi, duša dvojčica ni nekdo, s katerim nam je bilo namenjeno biti, pogosto je to nekdo, s komer se povežemo na vseh ravneh.

Življenje je popotovanje izkušenj in rasti. Ko se odpremo z vsem srcem, takrat delimo svoje izkušnje in rastemo skupaj, ter tako pomagamo drug drugemu. Naše duše so nas poslale v to življenje, da bi pridobili od teh globjih ravni rasti in ljubezni. Ko se s sabo in z drugim globoko povežemo, se dotikamo duše drug drugega. Združujemo svoji energiji in svojo ljubezen in postajamo duši dvojčici. Malo ljudi se je sposobno odpreti ljubezni, samemu sebi ter drugemu tako globoko, vendar ko se, njuni duši delujeta skupaj, spreminjata njuno prihodnost, njuni življenji in celo njuno preteklost.

Vsakdo v kogar se zaljubite in se z njim globoko povežete, je možna duša dvojčica. Pomembno se je zavedati dveh delov ljubezni duš dvojčic: ljubezni in povezave jaz-Jaz ter ljubezni in povezave med vami in vašim partnerjem. Z drugimi besedami, znati se moramo povezati s svojo dušo, da bi lahko bili sposobni tako globoke povezave, da najdemo dušo dvojčico.

Predlagam, da se ne osredotočate na to, kje iskati dušo dvojčico, temveč da iščete z odprtim srcem. Prizadevajte si poglobiti svojo povezavo s sabo in popolnoma odpreti svoje srce, in vaša duša dvojčica se bo pojavila, ne glede na to, kje ste. Ko se bolj polno povežete s svojim bistvom, bo vaša energija naravno pritegnila 'dušo dvojčico', s katero lahko rastete.

Želim vam, da najdete ljubezen v sebi in okrog vas.

Justchannelings

http://forums.delphiforums.com/n/mb/message.asp?webtag=realmofbeing&msg=4715.1

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030805130432689Domov
Powered By GeekLog