Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030601222957610
Multiorgazmični moški

petek, 6. junij 2003 @ 06:45 CEST

Uporabnik: ziby

Znano je, da izguba semenske tekočine pri moškem povzroči padec energije in s tem preprečuje nadaljne spolne aktivnosti brez premora.

Povprečen izliv vsebuje 50 do 250 miljonov spermijev. Prav vsak od teh spermijev je sposoben ustvariti polovico celotnega človeškega bitja. Vsaka tovarna, ki proizvede od 50 do 250 miljonov izdelkov, potrebuje surovine in v tem primeru smo surovina mi sami.

Čeprav naše telo vsak da proizvede ogromne količine sperme, pa njene vrednosti ne smemo podcenjevati. Če telo ne porablja energije za obnavljanje zalog sperme, energijo porabi za izboljšanje zdravja, povečanje ustvarjalnosti in duhovno rast. Vsakokrat ko pride do izliva, telo domneva, da ustvarja novo življenje.
Ker pa vemo, da sta orgazem in izliv ločen pojav in da lahko doživimo orgazem tudi brez izliva, je treba samo nekaj treninga in uspeh bo zagotovljen.

Ko doživimo orgazem brez izliva, erekcija ostane in lahko ljubljenje traja neprimerno dlje, oz. toliko kot si sami in naš partner želimo. Zadovoljstvo bo zato obojestransko.
Ena izmed vaj, da postanete multiorgazmični moški se imenuje veliki poteg.

VELIKI POTEG

1. Stoje se samozadovoljujte, dokler ne dobite močne erekcije. Prenehajte, preden dosežete točko brez povratka.

2. Prenehajte s stimulacijo in za trenutek počijte, da spet pridobite nadzor. Nato hkrati stisnite PK mišico okoli prostate in pritisnite nožne prste ob tla.

3. Vdihnite in s stiskanjem zadnjičnih mišic povlecite spolno energijo iz presredka proti zadnjiku in hrbtenici.

4. V valovih krčite mišice od zadnjika proti hrbtenici in vsakič kratko vdihnite. Pomagalo vam bo tudi zibanje hrbtenice naprej in nazaj, podobno kot bi jahali konja.

5. Ko energija doseže dno lobanje, sklonite glavo in pritisnite brado na prsi, energija se bo tako pretočila v glavo.

6. Zavrtite oči navzgor, kot bi poskušali pogledati vrh svoje glave - s tem boste energijo prenesli na krono glave.

7. Ko prenesete energijo do krone glave, ste izvedli veliki poteg. Stanje vaše erekcije je mera uspešnosti te vaje: ko povlečete energijo iz genitalij v glavo, se mora erekcija zmanjšati.

8. Osemkrat ponovite vajo od koraka 3 do 6.

9. Ko devetkrat prenesete energijo do krone glave, z mislimi, očmi in vsemi svojimi čuti krožite s kreativno spolno energijo v možganih, devetkrat, osemnajstkrat ali šestintridesetkrat, najprej v eni smeri, nato v drugi. Ko s kroženjem zaključite, za nekaj časa počijte in poskušajte občutiti energijo v možganih, ki jo pogosto čutimo kot toploto in ščemenje, kot mini orgazem.

10. Ko čutite, da so možgani polni, se z jezikom dotaknite ustnega neba in pustite energijo, da se pretoči po prednjem kanalu iz možganov najprej med obrvi, nato do nosa, grla, srca, sončnega spleta in končno do popka kjer se shrani.

Vir:
Moški orgazem brez meja
Mantak Chia

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030601222957610Domov
Powered By GeekLog