Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030529151140940
Krožek Anastazija

petek, 30. maj 2003 @ 06:11 CEST

Uporabnik: Pozitivke

avra cedrove vejice
Društvo za zdravo duhovnost je vedno bolj tesno povezano s sibirsko puščavnico Anastazijo, ki nas v vsaki naslednji knjigi preseneti z globino in pristnostjo svojega sporočila (v pripravi sta tretja in četrta ruska knjiga, ki izideta skupaj v drugi slovenski knjigi).

V okviru društva se tako oblikuje krožek njenih istomišljenikov. Če ste zainteresirani za kakršno koli sodelovanje, nas prosim obvestite po e-pošti zdravduh@email.si.

Radi bi v krajih po Sloveniji združevali ljudi, ki po načelih iz knjige gojijo zelenjavo in sadje, ki si prizadevajo za naravnejši pristop k vzgoji otrok, ki želijo pomagati pri ustvarjanju svetlih sil in preseganju teme, v katero nas zavija tehnokratska civilizacija ... in še marsičem.

Naše društvo bo služilo kot informacijski center, kjer boste lahko dobili kar največ podatkov o vsem, kar vas zanima.

Ker ob poletnih mesecih ne bo predavanj, vas vabimo, da si ogledate nove tekste na naši spletni strani http://www.zdravduh.org ("Anastazija"). Ne boste razočarani, če pokukate tudi k nasvetom (povezava "Svetovanje") in preberete katerega od novih člankov predsednika društva (na: http://www.zdravduh.org/np/clanki.htm) Našli boste veliko koristnih in zanimivih znanj.

Po srečanju z Vladimirjem Megrejem (avtorjem knjige) v Pragi smo na straneh društva objavili nekaj zanimivih novosti, vrednih ogleda.

Aleš iz Sončevih pozitivk in Sončne pošte vas vabi na pogovor o Anastaziji in z njo povezanih temah na: Svet pogovorov - Anastazija

Uvoz olja, cedrovih oreščkov, ploščic in moke se je zavlekel zaradi administrativnih, carinskih ipd. zapletov, vam pa zagotavljamo, da delamo na tem, kolikor hitro je le možno. Ko bodo izdelki na voljo in ko bodo znane točne cene, vas bomo o vsem tem tudi obvestili.

Sončen pozdrav,
Nikola Petrovič

Za vse dodatne informacije pokličite 041 286 444, pišite na naslov zdravduh@email.si, ali pa poglejte na www.zdravduh.org

ZDRAVDUH - DRUŠTVO ZA ZDRAVO DUHOVNOST


Preberi tudi:
Knjiga Zveneče cedre tajge
Kaj iščemo, kaj hočemo? (dr. France Susman na poti iskanja smisla življenja)

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030529151140940Domov
Powered By GeekLog