Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030518203137332
Izliv orgazem

nedelja, 18. maj 2003 @ 20:31 CEST

Uporabnik: Andres

Od danes dalje, spoštovani bralec, tudi samodejni orgazem ne more biti več tabu. Če skeptik kljub vsemu ste, vas bo v kaj podobnega bržkone prepričal le praktični nauk, nikakor pa ne zapis podoben temu.

Minilo je precej časa od zapisa prispevka o telepatiji (Telepatska naveza ni skrivnost, le mnogim je težko razumljiva), a vendarle, tako avtor kot Mateja in Zvone, ki telepatski stik imata še vedno, prejemamo pošto. No in ko smo zadnjič tudi sedli skupaj, nas je debata zanesla ravno v smeri ljudi, ki nam pogosto pišejo in naše skupno mnenje je, da je med nami vedno več telepatsko obdarjenih. Nekateri imajo to lastnost prirojeno, drugi zopet so to skozi leta pridobili, tretji, bržkone najmanjša skupina, se je tega priučila.

Vsem trem se nam je močno vtisnilo v spomin dopisovanje s parom, ki ima podobne lastnosti kot Mateja in Zvone, le da onadva živita v Sloveniji in v popolnoma drugih okoliščinah. Poimenujmo ju Peter in Tatjana, kar vsekakor ni njuno pravo ime, a to, oziroma anonimnost, si ravno tako kot Mateja in Zvone želita tudi onadva.Naj za boljšo predstavo zapišem, da Peter in Tatjana živita v južnem delu Slovenije. Ona opravlja administrativno delo in on je zaposlen kot voznik tovornjaka, čemur sledi, da se včasih ne vidita tudi po teden dni. Spolna sla, ki je pri obeh verjamem na višjem nivoju kot v povprečju, ju je v nekaj letih pripravila do poskusa telepatskega komuniciranja, čemur so sledili tudi prvi dotiki, ko je bil Peter zdoma.

Znano je namreč, da so ženske veliko bolj senzibilne od moških, imajo tudi boljšo intuicijo, kar daje skupni rezultat, da Tatjana Petrove stike in poskuse stikov neprimerno bolje sprejema. Preprosto, kot pravi sama, jo žgečka po hrbtenici in to je prvi znak, da je Peter v njeni bližini. Drugi znak je vrtoglavica, ki se pojavi tudi pri Petru, kadar ona misli nanj. Oba sta bila sicer ravno zaradi vrtoglavice sprva panična, a tako delujejo miselne energije, tako sta se navadila in po nekaj letih sta se na ta način začela tudi sporazumevat.

Kljub podobnostim Mateje in Zvoneta s Petrom in Tatjano današnji prispevek govori vse prej kot o tej isti telepatiji, ki jo sicer poznamo iz že iz nastalega prispevka o telepatiji. Peter in Tatjana sta šla dlje. Ob misli drug na drugega sta se na daljavo zbližala tudi seksualno. Žal to še vedno uspeva le Tatjani, a je Peter, kot trdi zadovoljen, da partnerko zadovolji tudi na ta način, kadar je z doma. Preberite si, kako tak seksualni obred opisuje ona.

Ne vem, kam sodi ta zgodba, ki jo bom opisala v naslednjih minutah. Vem samo to, da je tako nenavadna, da sem se odločila, da jo napišem. Bralci pa naj sami presodijo, kam jo bodo uvrstili, oziroma, če bodo verjeli ali ne...

Spoznala sem moškega, ki je očitno že od nekdaj izstopal iz okolice... ( no, pa tudi jaz sem taka, zato pa se nasprotja privlačijo J ). Posebnost so bile njegove oči, ki so imele globinski pogled... Pogled, ki te z enim samim pogledom sleče, te pripravi, da začneš o njem sanjariti... No, in to se je tudi meni zgodilo... Bila je kemija!

Po prvem srečanju z njim je sledilo še drugo, tretje, nakar sva pristala v resni zvezi, partnerstvu. Mimogrede, do takrat sem živela kar nekaj časa v zakonu, a je bil ta precej dolgočasen tudi kar zadeva postelje. Zgodilo se je, da sem nekoč zaprla oči, ter tako pred menoj videla njegovo podobo. Zaželela sem si, da bi se z njim tisti hip ljubila, nakar sem si vizualizirala predstavo, kako bi naj to bilo. V duhu sem videla njegove dlani, ki so se stegovale po meni... Kako me božajo, njegove ustnice pa ljubkujejo telo... Telo se mi je krčilo od poželenja in takrat sem nenadoma začutila mravljince po hrbtenici... Prijetno zbadanje, ki se je začelo od podplatov nog, do vrha glave... Lasje so se mi naelektrili, začutila sem vznemirjenost v spodnjem delu trebuha, dojke pa so postale trde... zajela me je pomirjajoča energija. Začutila sem nekakšno hladnost, ki je legla čez vso moje telo... Takrat sem začutila dotikanje po obrazu, bilo je prijetno in kot bi me ustnice ljubkovale... Energija se je širila po vratu navzdol, do dojk, potem po trebuhu, na koncu pa sem začutila ljubkovanje spodaj... Občutila sem sladkost in močno spolno poželenje. V glavi se mi je vrtelo, telo pa so pretresali krči od vznemirjenja... spodaj pa sem bila zelo mokra, in ravno ta mokrota je dvigovala naslado... V trenutku sem začutila, kot da se ljubim z njim. Čutila sem, da me energija »polni«... koža se mi je naježila, dražljaji naslade so se zadrževali ravno najbolj spodaj. Kolki pa so se privzdigovali kot pri pravem aktu. Če sem zadnjico bolj pridvignila, sem začutila bolj globinsko... Ko sem končno doživela orgazem, je bil to izgledalo, kot bi vso moje telo nenadoma zajela eksplozija občutij... vrtelo se mi je, čutila sem vročico, srce pa mi je razbijalo kot ponorelo... In prvič v življenju sem doživela, da so bili občutki tako močni, orgazmi pa nikakor niso ponehali... Trajalo je precej časa... dokler res nisem bila tako utrujena, da nisem več zmogla in takrat se je zdelo, kot bi me energija pobožala in se nekam umaknila... Zaspala sem in občutila potešenost, ter globoko zadovoljenost...

Ko se je čez nekaj dni vrnil iz službene poti, se mi je nasmehnil in jaz sem spet občutila poželenje. Na koncu sem mu povedala, kaj se mi je zgodilo in je povedal, da se temu reče samodejni... Prvič sem slišala za kaj takega, a očitno je, da je potrebno pri tem ogromno telepatije in energij, da se uskladita dve povsem različni telesni vibraciji.

Od najinega slovesa (ponovno poslovna pot) je minilo že precej časa, toda jaz še vedno dnevno doživljam orgazme na tak način... Mi je blazno lepo, moje telo pa je zadovoljeno na tak način. In če občutim potrebo, v resnici jo zelo, zelo pogosto – si ga samo prikličem v misli in že začutim blagodejnost v spodnjem delu trebuha. Potem mu miselno samo sporočim, kako bi si želela, in na koncu sem srečna in zadovoljna... Kaj naj še povem več? To je nekaj, kar se težko opiše na čisto običajen način, občutki so prečudoviti in prelepo mi je. Ko sem končno zadovoljena, sem lahko potešena, tako kot pač ženska mora biti. Nekdo bi rekel, da to ni čisto normalno, toda odkar to sama doživljam, se ničemur več ne čudim... Toda, seks v živo je pri naju še vedno na prvem mestu!

Tatjana


Zaključek
Kljub vsemu je možno, da sta oba zašla v kako od vzhodnjaških ved, a ker v tem nista ravno podkovana, je to le njun sum. Vesela sta pač, da multi orgazmi delujejo, saj ob tem odpadejo tudi vse masturbacije, ki se jih poslužujejo partnerke mož, ki so dlje zdoma. In seveda spoštovani bralci, obiskovalci domene nenavadno.com . Možno je tudi, da ima Tatjana izredno moč koncentracije, ter si tako samodejne orgazme pričara kar sama. Vaša poteza, precenite.

Torej. Prebrali ste prvi slovenski zapis o tovrstni spolnosti, tovrstnih spolnih užitkih in orgazmih, ki jih nudi moč misli. Morda vas je še več, ki prakticirate podobne stvari, združite se v skupnost, saj čas, v katerem živimo, dnevno briše tabuje. Od danes dalje, spoštovani bralec, tudi samodejni orgazem ne more biti več tabu. Če skeptik kljub vsemu ste, vas bo v kaj podobnega bržkone prepričal le praktični nauk, nikakor pa ne zapis podoben temu.

Andres
Vir: Domena, ki ne zahteva veliko. Domena, ki da veliko nenavadno.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030518203137332Domov
Powered By GeekLog