Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/2003051516093610
Zdravi s pomočjo FENG SHUI

petek, 16. maj 2003 @ 07:09 CEST

Uporabnik: Mirza FENG SHUI

Moj Feng Shui dnevnik

(holomedica.com-objava v majski izdaji v angleščini)

Že kot otrok, v osnovni šoli, sem pisal svoj dnevnik. Moj dnevnik je imel ime: Nelon. Pisal sem mu vsak dan: "Dragi moj Nelon, veš da Te resnično ljubim in Ti zaupam...", vse tisto, kar nekako nisem mogel nobenemu grugemu to povedati ali napisati. Ne da mi je bilo nerodno ali pa da bi me bilo sram, to ne, ampak enostavno, ni se mi zdela nobena oseba tako pomembna ali zaupanja vredna, ki bi mu lahko izlil svoja občutenja, zakopana globoko v meni. Včasih sem tudi sam zardel ali začutil božanskost v sebi, ko bi pisal in prišel do trenutkov, pred katerimi bi najraje ponižno pokleknil in se zahvaljeval za milost, ki mi je v tem čudovitem momentu bila dana. Kot bi se izredna svetloba spustila na mene, me objela z neverjetno toplino, milino in čudovitim občutkom, ki ni s tega sveta.
Kaj takšnega se mi je dogajalo v otroštvu, moj bog! Neskončno sem hvaležen in bogat.

Potem ko bi nehal pisati v dnevnik, sem se počutil izredne volje in dobrega počutja. Kar poletel bi, kot da bi dobil krila, ki sem jih videl samo jaz, saj so res bila nekje na meni.
Tako sem mojega "svetovalca" Nelona začel spoštovati in se mu zahvaljevati, ker mi pomaga v življenju. Bil je moj najboljši prijatelj.
Ma, imel sem jaz zadosti prijateljev, tistih fizičnih s katerimi smo se igrali vse otroške igre, ki se jih vsi otroci sveta igrajo ali pa nemogoče reči pogruntajo in ušpičijo vse sorte.

Vseeno je moj Nelon bil nekaj nad vsemi. Mogoče zato, ker je bil samo moj in mi je otroško življenje naredil polno, ki je tako dobilo pravi smisel. Da začutim nevidni svet, ki je tako bogat in ljubeč, da je resničen, saj ima svojo moč in energijo. Na ta način ta drugi svet obstaja. To je njegov način obstoja. Takšna je njegova narava. Jaz sem ga takšnega takoj sprejel. Zaradi tega je tudi sam bil izredno vesel in igriv z menoj, kot otrok. To sem začutil. Tako je moje otroško življenje bilo resnično in izpolnjeno. Moj dnevnik, ki sem ga vsak dan pisal, mi je pomagal do takšnega stanja izpolnitve, saj sem bil ves ljubi čas z njem.

Kasneje, ko sem delal kot inženir se nisem počutil srečnega in izpolnjenega v svojem poklicu. Ves čas sem pošteno opravljal svoj poklic, vendar sem tudi sanjal o tistem opravljanju del, ki bi me bolj izpolnjevalo, podobno kot v otroštvu. Imel sem vgrajen vzorec POLNOSTI, ki sem mu začel slediti in ga raziskovati. Na nek način sem ga začel moledovati. Moje vztrajno in nekakšno skrito
prizadevanje, je bilo uspešno in plodno.

Leta 1990 sem prišel do prvih napisanih FENG SHUI modrosti in pravil na temo prehrane, ki sem jih začel preučevati in potem tudi sam uporabljati v vsakdanjem življenju. Bilo je neverjetno uspešno. Želel sem jih priporočiti vsem, ki sem jih poznal. Za nekatere je bilo takoj sprejemljivo, za ene pa nekaj povsem novega in za razmisliti, ter kasneje uporabiti.

Začele so se mi porajati nove zamisli in ideje. Preden sem prišel do konca realizacije ene ideje, nisem vedel kaj bo nastalo iz le-te. Ko pa je zadeva bila dokončana, se je zgodil bum! Zopet tisti, iz otroštva znani, čudoviti občutek POLNOSTI, miline in ljubezni, ki ni s tega sveta. Umetniški ples v mojih prsih, z oceno: deset! En za drugim, kot nagrada za dosledno poslušanje tistega glasu, ki ga sam slišim.
Na ta način so nastali vsi moji FENG SHUI materiali, ki jih redno uporabljam v svojem profesionalnem delu FENG SHUI SVETOVALCA, ki je moj novi in že nekaj let edini poklic. Opravljamga s polno ljubezni in z neskončno potrpežljivostjo.

Moji FENG SHUI materiali so: zloženka (prva, druga, tretja), vizitka (prva, druga, tretja), gradivo za seminarje, predavanja in festivale oziroma predstavitve, OSEBNI FENG SHUI, FENG SHUI UČBENIK, vse rešitve problemov mojih strank (nekaj čez tristo), ki jim pomagam ozdraveti, harmonizirati in izboljšati
kvaliteto življenja po načelih, ki vladajo z vesoljem.

Na ZAVODU ZA ALTENATIVNO IZOBRAŽEVANJE-GESD v Ljubljani bom imel predavanja, ki bodo trajala eno leto. Poslušalci bodo dobili naziv FENG SHUI SVETOVALEC. Snov za predavanje sem pripravil v FENG SHUI UČBENIKU, ki je prvi izdani učbenik v Sloveniji s to temo.

Na FENG SHUI seminarjih, ki sem jih končal v Ljubljani, me je učitelj spomnil na moj dnevnik iz otroštva.
Tako sem ponovno začel pisati, a tokrat FENG SHUI DNEVNIK.
Napisal sem, da sem pospravil energetski nered na balkonu, popravil roleto, zatesnil steklo na balkonskih vratih, opral vsa okna in očistil tri slike. V kot BOGASTVA sem namestil vazo z vodo in rdečo cvetlico za pritegnitev energije blaginje. Rezultat tega je bil zelo pozitiven, saj sem 5. 10. dobil telefonski klic in ponudbo za delo, ki je prineslo nekaj dobrih finančnih poslov.
8. 10. sem kupil akvarij in devet ZLATIH RIBIC, osem rdečih in eno črno, za pritegnitev dovolj energije za blaginjo.
13. 10. je poginila prva ribica. Po FENG SHUI prepričanju je to znak, da je prisotna energija blaginje, ki jo je potrebno realizirati v denarno pridobitev. To se je tudi zgodilo z novim naročilom moje stranke za OSEBNI FENG SHUI in GEOMANTIČNI ZEMLJEVID za neko stanovanje v Ljubljani. Prvo ribico, ki je poginila (bila je tudi kakšna solza) sem takoj nadomestil z novo. 23. 10. je poginila druga ribica, ki je zopet prinesla posel in denar.

V moj FENG SHUI DNEVNIK imam vpisanih osemnajst poginulih ribic.
To je moj praktičen dokaz FENG SHUI trditve, da je akvarij z zlatimi ribicami prinašalec energije BLAGINJE, številka 4, v čarobnem kvadratu in rešitve finančnih težav, če se le dosledno pridržujemo FENG SHUI PRAVIL.
Stem bi tudi pravljica o ribiču lahko postala zgodba na resničnih dejstvih iz življenja in ne le pravljica. Ujeta zlata ribica je, namreč ribiča prosila naj jo izpusti in mu bo izpolnila tri želje. Ribič ji je prisluhnil in jo izpustil. Vse tri želje so se mu uresničile.
Torej, vsak se lahko prepriča sam. Zlata ribica v akvariju se lahkotno giblje v vodi. Voda je zelo močno FENG SHUI ZDRAVILO, ki pritegne dobre energije za realizacijo zaslužka. Lahkotnost naj bi pomenila uspešno in pošteno prizadevanje priti do zaslužka, vendar brez ovir.
Vesel sem, da nas je čedalje več avtentičnih prič, ki dokazujemo, da se s pridnim upoštevanjem FENG SHUI pravil lahko občuti lepota v opravljanju svojega poklica (področje številka 1), kot tudi poštena finančna korist (številka 4).
Vrednost FENG SHUI je v praktični uporabnosti v vsakdanjem življenju, pa naj se še tako priporočila zdijo pravljična. FENG SHUI si je že zdavnaj utrl pot pri nas.

Prijazen pozdrav in harmonično ter POLNO življenje želim vsem.

Mirza FENG SHUI

Mobitel: 041768571

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/2003051516093610Domov
Powered By GeekLog