Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030514161055407
Bikova polna luna, lunin mrk

sreda, 14. maj 2003 @ 16:10 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Šestnajstega Maja nas bo na nebu spremljala debela, polna Luna. Pravimo ji Bikova polna Luna, stara ljudstva pa jo imenujejo Vesak, ki je tradicionalni prehod starega leta v novo. Od soju debele Bikove Lune v dolini Shangrila, kot pravi legenda o Šambali, se pojavijo duhovi in mojstri modrosti in v meditaciji skozi zvezdno konstalacijo ugotovijo, kaj se bo zgodilo v prihodnjem letu.

Letos je najbolj nenavadna postavitev, označena z delnim Luninim mrkom. Na obmorskem področju se bo pojavil ob 04:37:00, na štiriindvajseti stopinji Škorpijona in triinpedeset minut. Najbolj bodo čutili to polno Luno rojeni v znamenju Škorpijona in Bika, vendar tudi drugim ne bo prizanesla. Tako kot se dvigne morje v plimovanju, tako se tudi v našem telesu dvignejo tekočine in zanetijo čustva. Nekakšna drama se bo odvijala povsod po svetu, več bo nesreč. Zavrta čustva in stare zamere lahko planejo na dan v obliki prepirov, prag potrpežljivosti bo nizek. Ta vpliv bo čuten že 5-7 dni pred polno Luno.

Poskušajmo prebrati, kaj nam prinaša slika karte eklipse v Kopru, napoved je za leto dni, do prihodnjega Veska, za celo Slovenijo.

Zanimivo je, da je Sonce na ascendentu, kar pomeni, da je ta dogodek še posebno pomemben za vsa obmorska mesta. V prihodnjem letu se bo počasi začelo pojavljati zavedanje o pomembnosti svojih odločitev na referendumu. Tudi politično z zavedanjem lahko stopimo velik korak naprej. Sonce v Biku, v času eklipse daje vladavino Veneri, ki v dvanajsti hiši odpira nekaj skritega v vladi. Torej pokaže kaj je v resnici prinesel podpis ljudske volje. Mars in Neptun v 10. hiši kažeta na iluzijo vlade glede prevoza orožja, še posebno v zračnem prostoru, saj se nahajata v Vodnarju, ki simbolizira nebo. Gre lahko za prevoz jedrskega ali biološkega orožja. Jedrske letalonosilke pa sem omenila že v prejšnji napovedi. Torej retrogradni Merkur bo odkril ozadje politične zarote ali močne politične nespretnosti.

Saturn, ki prehaja v Raka bo spremenil zakone v družini. Vedno več bo govora o pravicah otrok, zakon o zaščiti in zoper zlorabi otrok bo v ospredju.

Sonce na ascendentu, v Biku kaže da lahko ta eklipsa prinese potres na potresnih prelomnicah, tudi v Sloveniji v 5. 7. ali 12. mesecu, od Bikove polne Lune. Žal to potrjuje tudi Uran v kvadratu z Soncem in Luno, kot tudi Saturn v stresnem aspektu 150 stopinj z Luno v Škorpijonu.


Vsaka eklipsa, še posebno eklipsa na Vesak pa je lahko pravo darilo neba. Skrita Luna nam pokaže pot do naše največje globine, saj z Luno v Škorpijonu lahko prepoznamo negativnosti v naši osebnosti, ter jih spremenimo v pozitivno. Naprimer, če si do zdaj, recimo sedemdeset let mislil o sebi, da si slab, si boš za to eklipso rekel; “Jaz sem dober” in bo tvoja slika drugačna. Upoštevana bo vsaka misel, ki se bo prizemljila skozi idejo, videnje te ideje, hotenje z izgovorjeno besedo in željo v srcu. Vsaka misel se bo udejanila v treh, šestih, devetih ali dvanajstih mesecih, tako pišejo stari teksti, razumske razlage pa ni.

Ta teden bodite le v meditaciji, tudi skozi vsakodnevne opravke bodite v meditaciji, kajti vsaka misel se bo prizemljila. Ta eklipsa ima moč misli. Istega dne se namreč obrne retrogradno Neptun v Vodnarju, Merkur pa je tudi retro, v seperativnem kvadratu. Po eni strani bomo zato bolj kaotični, težje se bomo odločali za ali proti, vendar je Neptun tudi planet sočutja in notranje intuicije. Tako lahko osvetli stare zamere, ki jim je potrebno poslati sočutje, da je srce čisto.

D.Astrol.S. GAIA

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030514161055407Domov
Powered By GeekLog