Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030508092119272
Zdravilo za SARS?

četrtek, 8. maj 2003 @ 09:21 CEST

Uporabnik: Marjana

Obvestilo World Natural Health Organization

Amelanchier alnifolia

Ustanovni član WNHO, dr. Joseph Puleo, vodilni naturopatski zdravilec, vodi raziskavo, ki je odkrila naravno zdravilo za SARS.

Skupina zdravnikov, ki so dobro poznani po svojih raziskavah na področju alternativne medicine in pojavljajočih se bolezni je razvila učinkovito zdravilo za SARS (Severe Acute Respiratory Syndrom), z uporabo malo znanega protistrupa za koronavirus. Po zatrjevanju zdravnikov, lahko koronavirus uspešno zdravimo z metanolovim ekstraktom dveh grmov, ki rasteta v Britanski Kolumbiji in severozahodnih državah ZDA: Amelanchier alnifolia in Rosa nutkana, kateri obe spadata v družino Rosaceae.

Dr. Leonard Horowitz in Dr. Joseph Puleo sta razvila zdravilo ('treatment') na osnovi ugotovitev iz leta 1995. Priznani kanadski botanist dr. Neil Towers je takrat vodil raziskavo, ki je dokazala, da bi Rosacaea rastline lahko premagale infekcije koronavirusa v celičnih kulturah, sistemu, ki je mnogo bolj občutljiv na strupe kot živi organizmi.

Rosa nutkana

Doktorja Horowitz in Puleo sta nadaljevala te študije, s tem da sta dodala dve novi naravni sestavini in imenovala novo zdravilo 'Urbani SARS Formula'. Ime daje priznanje italijanskemu strokovnjaku dr. Carlu Urbaniju, ki je bil eden od prvih žrtev bolezni. Dr. Urbani je prejel Nobelovo nagrado za mir za svoje delo pri organizaciji Zdravniki brez meja in se je okužil pri svojem delu na Tajskem.

Zdravnika sicer ne moreta prijaviti zdravila ('cure') zaradi razlike med posamezniki in omejitev FDA (Food and Drug Administration). Zatrjujeta pa, da so sestavine v Urbani SARS formuli časovno testirane, poceni, dostopne in dokazano učinkujejo proti bovine koronavirusu in drugim respiratornim patogenom. Dr. Puleo je videl hitro izboljšanje med pacienti, ki so jih v marcu sprejeli s simptomi SARS-a na kliniko, ki jo vodi, Natural Health Research Clinic v Sandpointu, Idaho.


več na:
www.wnho.net

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030508092119272Domov
Powered By GeekLog