Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030225214336199
Feng Shui v Sloveniji

sreda, 26. februar 2003 @ 21:43 CET

Uporabnik: Mirza FENG SHUI

Preprečevanje nastanka bolezni s pomočjo FENG SHUI modrosti

Izboljšajmo kvaliteto svojega življenja

Preprosti načini usklajevanja energij v stanovanju

Bistvo zdravega načina življenja je, da smo v harmoniji s seboj in z okoljem v katerem živimo. Za ugotovitev tako lepega načina obstoja, torej ali sem in kdaj sem v harmoniji s seboj, so na voljo preprosti načini, ki nam pomagajo "odpreti oči", da začutimo tisti "klik", ko nam je resnično jasno, da smo eno z naravo, ali da smo "kul".

To se lahko hitro opazi, ker oddajamo pozitivne vibracije, saj so dobra volja, nasmeh na obrazu, z veseljem opravljeno delo, prijaznost, hvaležnost... zadosten dokaz dobrega počutja, ki je izvor dobrih energij.

Vsi lahko prepoznamo takšno počutje ali pa sami lahko pridemo v naravno stanje odličnosti, če prakticiramo modrost iz Kitajske FENG SHUI, ki že nekaj časa zahaja v naše domove in nam izboljšuje mnoga področja našega življenja.


Kaj je FENG SHUI?

To je veščina, ki nas vodi v tem, kako urediti svoj bivalni prostor, da bo v harmoniji z zakonitostmi, ki vladajo z vesoljem. FENG SHUI Mojstri so to modrost odkrili s svojimi posebnimi metodami in jih dokazali v praktični uporabi v življenju. To je umetnost obvladati nezaželene energije v določenem prostoru in omogočiti dobavo dobrih energij, ki zaigrajo na človeško struno.

Kadar si ne moremo z logiko razložiti situacije ali nekega stanja, je to čas, ko nastopi FENG SHUI, znanost po intuiciji-govori o dobrem FENG SHUI, ko so elementi skladni z zakonitostmi v naravi. Uporablja orodja, ki so nesporna in že preverjena. FENG SHUI je avtentičen, ker prinese praktične pozitivne rezultate.

Glavni cilj je kopičenje dobre energije v naš dom! Gre za občutek in občutenje kot vir informacij, ki pomaga najti rešitev po pravilni, naravni poti.

Potrebujemo "zdravnika" prostora, to je pa FENG SHUI SVETOVALEC, ki nam pomaga kako se vrniti samemu sebi, ki ugotovi: Ali je prostor primeren za stanovalca ali ne?

Kako zdravimo prostor?
Kaj je to ritual čiščenja prostora?
Ali je spalnica jin, ali je dnevna soba jang in kaj sem pa jaz jin ali jang?
Kaj to sploh pomeni?
Katere barve, oblike, materiali in hrana kot viri energije so za določeno osebo pravi? Kateri so škodljivi?
Kakšne so koristi od Osebnega FENG SHUI?
Zakaj je potreben Geomantični zemljevid stanovanja/poslovnega prostora?
Na vsa vprašanja dobimo odgovore od FENG SHUI svetovalca. Dobrodošli!

Mirza Terzimehič, mobitel: 041 768 571
FENG SHUI svetovalec

4 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030225214336199Domov
Powered By GeekLog