Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030220171816921
Proces pomlajevanja z bioenergijo

nedelja, 23. februar 2003 @ 09:18 CET

Uporabnik: AnonymousPristop klasične kozmetike temelji na izboljšanju stanja kože, obraza, telesa…
Tega se loteva na več načinov, vsi pa temeljijo na fizično - kemičnih obdelavah kože. Fizična obdelava klasične kozmetike da hiter učinek, ki pa ne odstrani vzroka prezgodnjega staranja kože, mozoljavosti, uvele kože…

Moj način dela omogoča določene kozmetične usluge brez fizične in kemične obdelave kože (kreme…).
Z bioenergijsko metodo stimuliram procese na nivoju tkiva in na nivoju celic. Znano je, da vsak biokemični proces spremljajo ustrezne spremembe elektromagnetnega, akustičnega valovanja…

Obstaja zmožnost obratne povezave. Na biokemične procese se da vplivati, ustaviti ali celo obrniti potek v obratno smer. Na ta način - bioenergijsko učinkovito vplivamo na stanje kože oz. proces pomlajevanja.

Pravi proces pomlajevanja je bolj kompliciran kot pristop z vidika klasične kozmetike. Ti procesi so usmerjeni na zadnjo, skrajno točko - zunanji del našega organizma (koža, podkožno tkivo, mišice…). Na ta način se da doseči določene rezultate, vendar ne smemo pozabiti, da je stanje kože, naš videz v največji meri odvisen od notranjih procesov.

Proces bioenergijskega pomlajevanja (povečanje prožnosti kože, glajenje gub) začnem z izboljšanjem notranjih procesov, ker to daje trajnejši učinek. Naš videz je posledica stanja celotnega organizma, zato zdrav človek vedno lepo izgleda. To pomeni, da se lepota zdravega človeka razlikuje od "umetno pridobljene lepote" in je vsekakor trajnejša.

Klasična kozmetika stimulira mišice, kožo, prekrvavitev z masažo, kremami, vlaženjem kože, celice, ki se suši. To je do neke mere umeten proces, ki pa bi moral biti podprt tudi "od znotraj".

Bioenergijski procesi sprožijo naraven proces pomlajevanja človeškega organizma.
Da bi bilo moje delo kvalitetnejše najprej izboljšam notranje procese in nato podrobno obdelam problematične dele kože. V bistvu gre za celosten pristop k človeku oz. vzporedno potekata dva procesa: lepotne korekcije in zdravljenje organizma.
Naprimer:
Mozoljavost je posledica slabše prebave in presnove. Prav tako suha in uvela koža. Podobno vzročnost najdemo pri pojavu celulita, bradavic, uvelih , povešenih prsi…
Z bioenergijsko metodo ta vzrok odstranim. Poleg tega ljudem svetujem, kako vzdrževati stanje, do katerega jih pripeljem.

Proces pomlajevanja je človeškemu telesu naraven.
Bioenergijska metoda je pravzaprav pripomoček k naravnemu pomlajevanju, saj temelji na pradavnem načinu zdravljenja z energijo narave.


MANICA IRT

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030220171816921Domov
Powered By GeekLog