Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030217092612731
Astrološka predikcija vstopa v NATO

ponedeljek, 17. februar 2003 @ 11:26 CET

Uporabnik: PozitivkeSlovenija ima malo obale. A vendar je ta modra slana voda tisto veselje otrok, romantični objem zaljubljencev, veselje ribičev, ki ga ne bi bilo moč pogrešiti v naši deželi. Pri preučevanju politične astrologije se mi je nenadoma izluščilo dejstvo, da našo obalo lahko izgubimo. Tako težko, kot je nepismenemu brati črke, je nepoznavalcu govoriti o delovanju planetov na politične dogodke, a kljub temu bom poskušala opisati prihodnost Slovenije ob vstopu v NATO in njene možnosti, če ostane samostojna. Zakaj bi vedno gledali le za nazaj in iskali vzroke nesrečnih dogodkov, ko lahko ob pomoči planetov odkrijemo možnosti za prihodnost?

Res, da obstaja neke vrste usoda, vendar narod si bo sodbo pisal sam, kajti ta usoda je v naših rokah. Zvezdna konstelacija se lahko odigra na več možnih načinov, odvisna pa je od zavesti posameznikov in seveda politikov.

Slovenija je v trenutku ustanovitve dobila svojo rojstno karto, ki prav zdaj odkriva, zakaj je toliko referendumov, in se hkrati sprašuje, ali bo referendum priznan.
Mesec v politični astrologiji predstavlja žensko in hkrati ljudstvo, ki je zdaj pod hudim bremenom, saj je Pluton v tranzitu na enaki stopinji kot Luna v karti Slovenije. Pluton prinaša strah in prisilo vojaških organizacij. Simbolno to potrjuje ustrahovanje v medijih, češ da bo morala tudi ženska populacija na obvezno služenje vojaščine, če ne sprejmemo igre NATO, in nenazadnje grožnje, da kasneje ne bo več možnosti stopiti v NATO, če tega ne storimo zdaj, kajti Slovenija je podpisala, da bo pomagala v vojni z Irakom. O tem podpisu narod ni vedel nič, kaj šele, da bi imel možnost odločanja.

Vojaško organizacijo NATO simbolizira Pluton. Ustanovljena je bila 24.8.1949 s Soncem v Devici in severnim sečiščem v šesti hiši, kar naj bi kazalo na to, da nima vodstvenega položaja, pač pa je podrejena, torej v službi OZN. Ascendent ima v Škorpijonu, ki mu vladata Mars - planet vojne in Pluton - planet smrti in preobrazbe. Z leti je ascendent prevladal in glavni cilj NATO je postal: biti najmočnejši in najbogatejši v sodobnem svetu borbe za nafto, katere simbol je zopet mračni Pluton, ki prinaša bombe, med drugimi tudi atomsko, kar pomeni masovno smrt. Nahaja se v deseti hiši natalne karte NATO, kar naravnost kliče po prevladi nad svetom z zemeljskimi viri v rokah.

Tranzitni Pluton je torej na devetnajsti stopinji Strelca, ravno tako kot Mesec v karti Slovenije. Naj opozorim, da se giblje zelo počasi, najpočasneje med vsemi planeti, in prinaša največje spremembe, ki jim ni moč ubežati. Ljudem to povzroča nezavedne strahove, nezaupanje v finančno moč Slovenije, ki je dejansko res zadolžena, strah pred sosedi, strah pred mošejo… Zato se narod nagiba k NATO, simbolično k Plutonu, da bi ga zaščitil, a s tem nehote k agresiji, ki je edina resnična nevarnost.

Zanimivo je, da se bo na referendumski dan 23.3.2003 Pluton ustavil na isti stopinji, na kateri se bo nahajal Mesec, in pričel svojo retrogradno pot. Za laike je to nerazumljiv pojem, vendar astrologi pravimo, da je retrogradni planet kot človek, ki je izgubil vso svojo moč in se umika. Možnost razpleta je v rokah ljudstva, vsaj tako upam, kajti to bi lahko pomenilo umik vojaške sile ali nek prikrit način neupoštevanja referenduma, to je volje ljudstva. Vse se namreč dogaja v dvanajsti hiši, kjer se vedno odvija nekaj skritega, mogoče prikritega.

Poglejmo, kaj bi bilo, če bi na referendumu izglasovali samostojnost?

Ljudstvo bi dobilo moč odločanja in Pluton bi prinesel preporod Slovenije in utrditev njenega položaja v svetu, saj je v karti Slovenije pot, ki naj bi jo imela označeno s severnim sečiščem v prvi hiši, kar pomeni uresničitev naroda na samostojni poti – nepriključenost.

Druga, ne tako rožnata pot, se pokaže, če vstopimo v NATO. Država bo igrala čedalje bolj pod vojaško taktirko NATO. Vsi astrološki kazalci kažejo na to, da vojna bo. Vojna bo širših razsežnosti, saj je ascendent v karti ustanovitve ZDA na dvanajsti stopinji Strelca, kjer je bil 4.12.2002 Sončev mrk. Iz zgodovinskih dejstev vidimo, da so se vse velike vojne začele z mrki na pomembnih stopinjah natalne karte države. Vpliv mrka traja od enega do dveh let.

Tranzitni Pluton je v opoziciji z Luno v natalni karti Iraka, ki je na devetnajsti stopinji Dvojčka, tranzitni Pluton pa na devetnajsti stopinji Strelca, kar lahko kaže na globalno vojno z jedrskim orožjem.

Kot vemo, se vsa povzročena agresija napadalski državi kot tudi vsem njenim zaveznicam vrne v grozljivi obliki. Slovenija bi se znašla v vojnem stanju, vključeni bi bili rezervisti in naši fantje bi umirali v nesmiselni vojni med ZDA in Irakom. Sonce v karti Slovenije je na začetku Raka in tja prihaja tranzitni Saturn v inkonjukciji z natalnim Saturnom v karti. Sonce predstavlja predsednika države in moško populacijo nasploh, kar kaže, da je možen vpoklic rezervistov pa tudi slabo počutje našega predsednika. Tak stresen aspekt bi najlažje premagoval ob podpori vzhodne tradicionalne medicine in s sprostitvenimi tehnikami.

A vrnimo se k morju. Kot vemo, je morje v rokah boga Neptuna in tudi planet Neptun kaže, da sovražnik ogroža naše morje.

Veleposlanik ZDA z zaskrbljenostjo spremlja potek referenduma. Kaže, da gre za oskrbo letalonosilk in varno pristanišče v luki Koper. Res, da imajo pristanišče tudi v Trstu, vendar je Koper majhen, lahko nadzirljiv, obala od luke do Debelega rtiča pa nenaseljena. Ni je boljše lokacije za vojaško pristanišče. Ogroženo je otroško zdravilišče na Debelem rtiču, školjke v Ankaranu…

Neptun je v karti Slovenije v prvi hiši skupaj s severnim sečiščem, kar pomeni, da je izjemnega pomena za Slovenijo in naš ponos. Predstavlja nekaj usodnega, saj tudi zmajeva linija poteka prav tam in z energijo či napaja vso našo deželo. Nevarnost grozi iz sedme hiše, označeni z odkritimi sovražniki, kjer je v karti Slovenije Merkur.

Merkur je v opoziciji z Neptunom, kar pomeni borbo za morje. Merkur predstavlja sredstva komunikacije, medije obveščanja in prevozna sredstva. V sedmi hiši, hiši sovražnikov, daje izkrivljene informacije glede našega morja in pristanišča.
Na trinajsti stopinji Raka je Merkur v konjukciji s fiksno zvezdo Sirius, kar bi v razumljivem jeziku pomenilo sovražnikovo veliko ladjo. Letalonosilke NATO pogosto vidimo v Koprskem zalivu. Pred kratkim je priplula ogromna jedrska letalonosilka. Zanimivo je, da se vedno, ko se v Koprskem zalivu zasidrajo letalonosilke, kvarijo bankomati in odpovedujejo računalniki - mogoče zaradi sevanja? Prikrite informacije… V Kopru so spraševali meščane, če jih moti hrup helikopterjev v dnevnem času. Složno so zanikali. Nihče ni povedal, da gre za helikopterje NATO .
.
Kdo so ti sovražniki, ki jih kaže Merkur? Planet je na natanko istih stopinjah kot Sonce ustanovitve ZDA in Sonce v natalni karti predsednika Busha. To je trinajsta stopinja v Raku, skozi katero mediji manipulirajo slovenski narod.

Pod vplivom zvezde Sirius medijem obveščanja verjamemo. Prepričani smo, da nas bo NATO branil. V resnici je ravno obratno - ZDA potrebujejo pomoč, a ne vojaško. Z desetletji slabe politike so si nabrali zajeten zalogaj masla na glavi, ki bi ga morali sami pojesti. Slaba politika vedno privede do vojn. Edina rešitev tokratne krize bi bila izboljšanje politike - diplomatska pot. Tranzitni Saturn, ki prehaja v Raka, lahko reši krizo in obenem Busha zgolj po politični poti, z upoštevanjem mednarodnega prava, saj Saturn v politični astrologiji predstavlja ustanove reda in državno upravo. V danem kontekstu označuje varnostni svet OZN. To je pristojna institucija za rešitev krize med ZDA in Irakom, zato bi se ZDA morale podrediti presoji Združenih narodov.

Neupoštevanje Saturna, v tem primeru OZN, povzroči najslabši možen razplet. Nastane res huda vojna, ki vključuje tudi jedrsko orožje. Saturn, tradicionalni učitelj, 'strogi šef', ki pripotuje na že omenjeno trinajsto stopinjo Raka, se 26.10.2003 obrne retrogradno, prav na Soncu Busha, kar lahko kaže na atentat. Njegov natalni Saturn simbolizira njegove sovražnike, ker vlada njegovi sedmi hiši in se nahaja v dvanajsti hiši, ki prikliče neodkrit način napada. Saturn vlada tudi Bushevi osmi hiši in pokaže način smrti. Istočasno so udeležene tudi ZDA, ker imajo Sonce na isti stopinji kot Bush. To lahko pomeni finančni in gospodarski zlom in konec ZDA, kakršne poznamo danes. In nenazadnje, če je Slovenija zaveznica NATO, lahko Saturn, ki istega datuma pripotuje na naš Merkur, pomeni napad iz zraka in JEK enega izmed ciljev povratnega udarca Iraka, kajti Saturnova linija v karti Slovenije poteka ravno skozi jedrsko elektrarno v Krškem!

Pomembno je, da slovenski narod spredvidi resnico. Tu se vidi nevarnost zaradi nepremišljenosti našega zunanjega ministra, ki podaja enostransko resnico. Njegova drža je avtoritativna, razmišlanje togo, a z besedami
zna prepričati svojo generacijo. Kot sem lahko spoznala v raziskavi, Slovenije ne ogoroža nihče. V resnici postane ogrožena le, če se priključi NATO. Res, da je Slovenija trenutno finančno slabo stoječa, vendar same ZDA čakajo še slabši časi.

Slovenija ima pomembno vlogo kljub svoji majhnosti. Če kot priključena postane eden od agresorjev, zruši ugled miroljubne države, kar pomeni tudi konec Slovenije ter njene neodvisnosti ter moralni propad naroda. Če pa očitno osvajalsko vojno odkloni z odločnim NE in se raje udejstvuje humanitarno, pomaga beguncem in nedolžnim žrtvam vojne, se Merkur pokaže v novi luči v konjunkciji s fiksno zvezdo Sirius. Sledi uspeh, slava in čast, saj je Merkur vladar šeste hiše, hiše medicine in skrbi za druge. Humanitarnost je plemenita razvojna pot Slovenije.

Ker že petnajsto leto spremljam gibanje planetov, ugotavljam, da se vsaka konstelacija planetov lahko udejani na več možnih načinov, kar je odvisno od zavesti posameznikov in skupne zavesti države. Če bo prisotnega vsaj malo zavedanja, bo Slovenija ostala nepriključena in humana.

Ali veste, da je bil napad 11.septembra astrološko napovedan?

Študijo opravila dipl. astrologinja Gaia, 041/733372

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030217092612731Domov
Powered By GeekLog