Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20030119181044412
Predstavitev dobrodelne organizacije

nedelja, 19. januar 2003 @ 18:10 CET

Uporabnik: robi

TELEFON IN SVETOVALNICA ZA STARŠE
Tel: 01 54 14 323
Jarška 42, 1000 Ljubljana

V mesecu septembru 2001 smo v stanovanjski skupini Hiša pri Mladinskem domu Jarše odprli novo svetovalnico in telefon za starše. Naš namen je poleg svetovanja staršem v svetovalnici tudi nudenje hitrih in kvalitetnih informacij. in nasvetov po e - mailu in telefonu. Naše mnenje je, da podobnih storitev v Ljubljani primanjkuje. Veliko je namreč ustanov, ki so namenjene otrokom, starejšim, trpinčenim, zasvojenim, malo pa takih, ki so namenjene staršem.

Svetovalnica in telefon bosta odprta vsak torek in četrtek med 16h in 18h.

Predvsem je namenjena tistim staršem, ki se znajdejo v stiski, ko ne vedo veè kako naprej, pa tudi tistim staršem, ki so v dvomih in si želijo le potrditve pravilnosti svojega ravnanja in vedenja do otrok Osnovni nameni in cilji Telefona in svetovalnice za starše so torej: informiranje staršev o različnih vzgojnih stilih in možnih posledicah le teh, informiranje staršev o problematiki drog, svetovanje staršem. preko pomoči staršem prispevati k boljšim odnosom med njimi iin njihovimi otroci, k bolj varnemu vzgojnemu okolju in prispevati k zmanjševanju nekaterih pojavov med mladimi ( npr. zasvojenosti, delikvenca, nasilništvo, motnje hranjenja itd ), ki so pogosto v veliki meri tudi posledica napačne vzgoje in odnosov v družini. Osnovno dejavnost delavnice finančno podpira Urad za zasvojenosti pri Mestni občini Ljubljana. Svetovalnica je neprofitna organizacija in je za uporabnike brezplačna.

Pokličite po telefonu 01 54 14 323, ali po e - mailu: stan-skupina.hisa@guest.arnes.si Ali pa nas obiščite osebno: Stanovanjska skupina Hiša, Jarška 42, 1000 Ljubljana

Za svetovalnico: Matjaž Gnezda

n.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20030119181044412Domov
Powered By GeekLog