Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20021116165124952
Astrologija - Mars v natalni karti moškega

sobota, 16. november 2002 @ 04:51 CET

Uporabnik: amstel

MARS
Mars v analizi natalne karte kaže način doseganja ciljev, determiniranost in organiziranost, ki jo oseba po vsej verjetnosti premore.
Spodnji tekst se nanaša na izražanje Marsa pri posameznem znaku, v katerem se nahaja in predstavlja kaj moški v ljubezni verjetno išče.

Mars v natalni karti moškega

Mars v OVNU
Moški se hitro navduši, je strasten in tudi agresiven, ženske ne rad osvoji s preveliko lahkoto. Privlači ga »lov«, tako kot tudi cena, ki jo mora plačati.

Mars v BIKU
To je čuten moški, ljubitelj vseh zemeljskih užitkov. Dobra hrana je pot do njega.

MARS v Dvojčkih
Moški se nagiba k flirtanju in potrebuje intelektualno zanimivo žensko, saj že sam poseduje mentalno naravnanost v odnosih.

MARS v RAKU
uz gre ža občutljivega in »lunatičnega« moškega. Poseduje razvit čut za zaščito tistih, ki jih ljubi, hkrati pa išče žensko, ki je do njega materinska.

MARS v LEVU
To je moški z gorečnostjo v sebi, ki si vedno želi biti občudovan. Kdor ga dobro pozna ve, da je njegova neomajnost le krinka.

MARS v DEVICI
Je navidezno hladen moški, z precejšnjo mero distance in analitičnosti, toda le zaradi tega, ker ne želi biti zavrnjen. Potrebuje žensko, ki bo topla, ljubeča in predvsem spodbujajoča.

MARS v TEHTNICI
Enostavno potrebuje žensko. Ne mara vulgarnosti, nepoštena vedenja, ljubi kratkočasja povezana z umetnostjo, užitkom.

MARS v ŠKORPIJONU
To je izredno strasten in intenziven moški. Začetno na žensko dela vtis z razdalje, ko se pa enkrat odloči zanjo, mora le ta biti pozorna na njegovo gorečnost.

MARS v STRELCU
To gre za moškega, ki je rahlo nepredvidljiv in ljubitelj svobode, zna biti ljubeč in pozoren. Privlači ga ženska, ki s svojim nepredvidljivim vedenjem vedno znova vzbuja v njemu zanimanje.

MARS v KOZOROGU
To je moški, ki potrebuje izredno občutljivo in sočutno žensko, saj gre za moškega, ki je tudi sam tak, hkrati pa hitro zamerljiv.

MARS v VODNARJU
To je moški, ljubitelj svobode, ki zavrača kakršenkoli odnos, če ne zaupa. Je ljubitelj vsega, kar je izven okvirjev, običajnega. Privlači ga ženska, ki je pripravljena z njim eksperimentirati nove oblike odnosov.


MARS v RIBAH
Je nadpovprečno romantičen moški, ki potrebuje sebi podobno žensko. Je ljubeč, prijazen, vljuden, razumevajoč.


0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20021116165124952Domov
Powered By GeekLog