Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20021114133455811
Opozorilo planetu

četrtek, 14. november 2002 @ 01:34 CET

Uporabnik: Petra

OPOZORILO PLANETU
November 2002
Mahala


Svet svetlobe zasenčuje svet teme. Ostanite v energiji ENOSTI. Nova Zemlja je že tu, za vse, ki ste manifestirali to vibracijo. Če proglasite ljubezen, lahko hodite skozi ogenj, ne da bi vas opeklo. Pustite sijati svoji luči – Zemlja to potrebuje! Blagoslavljam vas!


Energija Atlantide zopet igra svojo vlogo, na planetu Zemlja. Planet Uran, ki je vladal Atlantidi, je paralelno s Plutonom, preobraževalcem, vse do konca januarja 2003 in eno stopinjo stran do marca. To pomeni, da imamo približno pet mesecev časa, da izkusimo staro Atlantidsko energijo. Ali se pojavljajo negativni dogodki v vaših življenjih, da prikličejo nazaj spomine z Atlantide? Ali ni čas za osvoboditev te stare energije? Tudi svet izkuša to energijo. Pravi ljudje so na pravih mestih, da odigrajo do konca to veliko Atlantidsko dramo. Ali se bodo odločili odigrati do konca to zadnjo sceno z vojno in nasiljem? Povedal bo čas.

Uran vlada visoki tehnologiji kot so računalniki in internet. To se občuti kot moška električna energija. Neptun je vladal Lemuriji in je ženska magnetna energija. Ko se bo Uran marca 2003 pomaknil v Ribi bomo zagledali popolnoma nov vzorec energije, ki bo po naravi ženski. Morda bo prišla na sceno ženska voditeljica. Ribi sta vodno znamenje, ki vlada kozmični zavesti.


Mars, planet, ki vlada vojni, nasilju in vulkanskim erupcijam, je prav zdaj v prehodu čez Italijo (1. november) in veličasten izbruh vulkana Etne se dogaja prav sedaj. Ruska dežela Čečenija je prav tako občutila Marsovo energijo in to so izkusili kot nasilje. Sonce, Venera in Merkur se sedaj vsi pomikajo skozi ozvezdje Škorpijona in s tem aktivirajo Srednji Vzhod. Izziv prihaja decembra, ko se Mars začenja pomikati skozi Škorpijona. Do srede decembra bo Mars neposredno nad Srednjim Vzhodom, tudi nad Irakom. Drugi planeti bodo v tem obdobju prav tako intenzivni. To je zelo eksploziven aspekt, osredotočen na Srednji Vzhod. Nasprotna stran sveta, zahodna obala ZDA in Mehika, bo tudi čutila to energijo. Aljaska, ki je pod Bikom, Škorpijonovo energijo, je že imela potres 7,9 stopnje, ko se je Sonce pomikalo skozi znak Škorpijona.


V času polnega mesečevega mrka, 19. novembra, bo Sonce neposredno nad Perzijskim zalivom in bo pravokotno z Uranom, ki vlada presenetljivim dogodkom. Ta energija bo aktivirala tudi Indonezijo, Korejo, Japonsko in ostale države v tem delu sveta.
Jupiter se bo obrnil retrogradno na 18 stopinjah Leva v času mlade lune 4. decembra. Se spomnite mrka 11. avgusta 1999, ko je bilo Sonce na 18. stopinjah Leva? Ta stopinja je rojstvo Kristusove zavesti. Ta energija nas potisne v pospešen čas obdobja sprememb. 13. septembra 1999 se je na nebu pojavil lik ženske, ki rojeva. Ta znak se pojavi vsakih 26.000 let.


Dvanajsto poglavje Knjige razodetja govori o ženski, ki se pojavi na nebu, oblečena v sonce, z luno pod njenimi stopali in na glavi ima krono iz dvanajstih zvezd; bila je z otrokom (Kristusova zavest) in kričala je od bolečin rojevanja, v mukah poroda. In še neko znamenje se je pojavilo na nebu; pazite se, velik rdeč zmaj s sedmimi glavami in desetimi rogovi in sedmimi kronami na njegovih glavah (Nov svetovni red). In zmaj se je postavil pred žensko, ki je ravno pred rojstvom, tako da bi lahko pogoltnil njenega otroka (vse, ki se učijo manifestirati Kristusovo zavest).


Sedaj nastane vojna v nebesih, Mihael in njegovi angeli se bojujejo proti zmaju, in tako ni bilo zanje več miru v nebesih. Vojna v višjih nebesih je končana. Vojna v nižjih nebesih, ki vključujejo Mars, njegove lune, našo luno in Zemljo, se nadaljuje, dokler ne bodo vsi temni Nezemljani zapustili našega vesolja. Slišala sem, da jim je bilo naročeno zapustiti naš planet do naslednjega leta. Mislim, da se bo to zgodilo do marca, ko bo konec 1260 dni.


Po mnenju Biblije je bil slepar celotnega sveta vržen na Zemljo 13. septembra 1999. In od takrat naprej napada otroke svetlobe. Ženska, mesto, ki ima Kip svobode, je bila napadena 11. septembra 2001. V Bibliji je obdobje 1260 dni, ko ima slepar, skupaj z izvenzemeljskimi kontrolorji in Novim svetovnim redom, popolno kontrolo nad Zemljo. 19. poglavje Knjige razodetja govori o vojni v nižjih nebesih in 20. poglavje govori o padcu kontrolorjev. Če pravilno razlagam Knjigo razodetij, bi morali videti spremembo do marca naslednjega leta.


Vojna proti terorizmu se je začela zaradi energije Saturna v opoziciji s Plutonom. Ta opozicija v znamenju se konča v prvi polovici junija 2003. Opozicija med Saturnom in Plutonom prinaša pomanjkanje služb, denarja, poslov ipd. In to je razlog, zakaj je svetovna ekonomija trenutno v tako slabem položaju. Naslednji pomemben datum je 8. November 2003. To bo zadnje sproženje mrka 11. avgusta 1999.
Pot teme od tega sončnega mrka dalje se je začela v Stonehengeu in se nadaljevala skozi Francijo, Turčijo, Srednji Vzhod in Indijo. Nekaj dni kasneje je bil hud potres v Turčiji. Zato so bili sončni mrki razumljeni kot zelo nesrečni, če se vam zgodi, da ste na poti teme. Ker se bo decembra Jupiter pomaknil retrogradno na 18 stopinj v Levu, bo sprožil ta mrk. Ko bodo ostali planeti aktivirali Mars nad območjem Srednjega Vzhoda, bomo v zelo vihravem obdobju. Smo v zadnjih mukah vojne na Zemlji in v naših lokalnih nebesih. Naše delo je, da MANIFESTIRAMO MIR, LJUBEZEN IN SOČUTJE. Zapomnite si, da se nova Zemlja pojavi v 21. in 22. poglavju Knjige razodetja, kar ni tako daleč.


Svet svetlobe zasenčuje svet teme. Ostanite v energiji ENOSTI. Nova Zemlja je že tu, za vse, ki ste manifestirali to vibracijo. Če proglasite ljubezen, lahko hodite skozi ogenj, ne da bi vas opeklo. Pustite sijati svoji luči – Zemlja to potrebuje! Blagoslavljam vas!*** Mahala***


Petra
Gape
Mateja

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20021114133455811Domov
Powered By GeekLog