Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

nedelja 21-apr
  • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  • četrtek 25-apr
  • Tadej Toš: ABRAhmm

  • petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Aktualno doma in globalno Nov topic Pošlji odgovor
     Brezplačna prihodnost
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: osh-kosh
     avgust 02 2012 16:38  (Prebrano 9218 krat)  


    Veliko razkritje tehnologije za brezplačno energijo, vodo, hrano, potovanja...
    14/07/20120 Comments

    Fundacija "Keshe Foundation" (Ninove Belgija) je v začetku letošnjega junija najavila, da bo pričela s prvo fazo javnih predstavitev vesoljske tehnologije, predvsem lastno razvitih gravitacijskih in magnetnih sistemov (Magrav). Podatke bodo posredovali znanstvenikom po vsem svetu z namenom, da se ti sistemi lahko podvajajo, pričnejo proizvajati in tako tudi zaščitijo pred njihovim zakritjem pred javno uporabo. Fundacija trdi, da bo razkrita tehnologija omogočila potovanje npr. iz Irana v New York v samo 10-ih minutah, prav tako pa bo zagotovila brezplačno energijo vsem prebivalcem Zemlje.

    Naslednji korak po omenjene razkritju vesoljske tehnologije in omenjene tehnologije proizvodnje energije, pa bo odprava pomanjkanja vode in hrane po celem svetu s pomočjo njihove plazma tehnologije. (Nič ne kaže na to, da bi bila Keshe fundacija kakorkoli povezana z načrti Galaktične Federacije Svetlobe in njihovimi načrti tehnologije za brezplačno energijo in sistemi za replikacijo hrane.)

    Na predstavitev so povabljeni vsi veleposlaniki v Belgiji, vključno seveda s slovenskim.

    Prevod povabila:


    Globalno povabilo miru in predstavitev tehnologije

    Skladno s sestankom fundacije Keshe z veleposlaniki, povabljenimi v Bruselj dne 21.4.2012, sedaj vabimo narode, da preko svojih veleposlaništev in njihovih državnih vodij sodelujejo na srečanju dne 6.septembra 2012 v Centru fundacije Keshe v mestu Ninove v Belgiji (ali na željo posameznega naroda tudi kjerkoli drugje).

    Na našo prvo prestavitev tehnologije dne 21.4.2012 smo povabili predstavnike vseh dežel. Nekateri veleposlaniki so se vabilu odzvali, drugi pa so vabilo prezrli oz. zadnji trenutek odpovedali svojo prisotnost.

    S tem drugim povabilom nedvoumno in neposredno vabimo voditelje vašega naroda, da imenujejo posameznike, ki v imenu vašega naroda nato lahko sodelujejo na prihajajočem srečanju Fundacije Keshe dne 6.septembra 2012.

    Razlogi za to povabilo in srečanje so sledeči:

    21.septembra 2012 bo Keshe Fundacija razkrila prvo fazo vesoljske tehnologije ter lastno razvite gravitacijske in magnetne sisteme (Magrav). Razkritje bo sočasno z namenom, da se razkrita tehnologija lahko začne proizvajati in kopirati.Od tega trenutka dalje mednarodne meje ne bodo imele več pravega pomena. Dejstvo je, da bo po prvi namestitvi oz. javni uporabi letalnega sistema, trajanje potovanja med npr. Teheranom in New Yorkom trajalo največ 10 minut. Nov sistem potovanja bo omogočil posamezniku, da bo opravil enako dolgo potovanje v enakem času z zanemarljivimi stroški. Plovilo ni mogoče slediti z obstoječo radarsko tehnologijo.

    2. Kriza z viri energije bo odpravljena praktično v trenutku. Ko bo tehnologija operativna, bodo obstoječe strukture, ki
    nadzorujejo dobavo energentov ostale praznih rok.

    3. Kmalu po javni predstavitvi naše vesoljske tehnologije in tehnologije pridobivanja energije bo razrešeno tudi
    pomanjkanje vode.

    Kako smo to dosegli?
    V zadnjih šestih letih smo s pomočjo mednarodnega patentnega sistema uspeli zagotoviti, da bodo vse države in vodilni znanstveniki po svetu v posest prejeli svojo kopijo naših patentov. (Preverite lahko strežnike Evropskega patentnega urada in mednarodne patentne strežnike za število prenosov omenjenih patentov)

    Zaščitili smo se pred kakršnokoli blokado razkritja omenjene tehnologije, ne glede ali bi naj šlo to za blokado s strani posameznikov ali interesnih skupin. Kopije patentov za proizvodnjo energije, zdravstvene sisteme in vesoljsko potovanje so dostavljeni po celem svetu. Na takšen način smo obšli zastarele metode distribucije informacij in zagotovili pretok informacij. Na takšen način imajo vse države po svetu enako možnost sodelovanja in preverjanja ali je razvita tehnologija varna za uporabo.

    Osrednji namen je, da je naša tehnologija na voljo brezplačno vsem vladam po svetu, v korist vseh prebivalcev na Zemlji. S pomočjo naših sistemov ima vsak narod dostop do vse potrebne energije, vode in hrane. Prav tako pa imajo vsi dostop tudi do novih in praktično brezplačnih načinov zdravstvene oskrbe in transporta.

    Skladno s Statutom fundacije Keshe, je tako fundacija kot tudi vsa tehnologija v lasti vseh prebivalcev na Zemlji. Patenti so last vsakega posameznika na svetu in si jih ne more lastiti nihče, ne posameznik ne vlada. To hkrati tudi pomeni, da vsi prihodki, pridobljeni na takšen način pripadajo narodom, ki jih ustvarjajo.

    Objavili bomo popoln spisek vseh povabljenih držav na srečanje dne 6.9.2012 ter tudi elektronske naslove tistih, ki so prejeli povabilo. Tako bo neposredno odvisno od vaše vlade, kdo bo v vašem imenu prisostvoval na srečanju.

    Med tem, ko ste prejeli to sporočilo, je bilo Povabilo objavljeno tudi na naših spletni straneh (Forum) tako, da so vaši državljani lahko seznanjeni s ponudbo, ki vam je bila dostavljena. Vaša stvar je, ali boste svoj odziv javno objavili. Mi bomo zbrali imena pooblaščenih oseb in vašemu uradu javili, kje in kako bo srečanje potekalo.

    Po tem sestanku bo dne 21.septembra 2012 predstavitev, ki bo prvi korak Keshe izobraževalnega programa. Na takšen način bo ljudem po svetu položeno znanje neposredno v njihove roke. Ko bodo enkrat nove tehnologije in njihove prednosti splošno znane, bodo vodje vseh narodov po svetu morali odločiti, kako naj zdaj to znanje uporabijo za višje dobro vseh.

    Na tisti točki bodo na voljo dve izbiri: ali vsi skupaj sodelujemo in spremenimo življenja vseh na svetu na bolje skozi zastavljeno uporabo, ali pa bodo napredni narodi soočeni s poplavo desetin tisočev priseljencev.

    Tehnologijo smo vašim predstavnikom pripravljeni demonstrirati kjerkoli. Osnovni motiv je, da bodo dobro razumeli implikacije ter spremembe, ki jo bo tehnologija prinesla.

    Od sedaj dalje lahko končno zagotovimo, da noben otrok niti odrasli ne bo več umrl od žeje ali lakote ter tudi, da nobena država ne bo več napadla druge. Potencialna uporaba omenjene tehnologije v vojaške namene je namreč tako uničevalna, da je potrebno zgolj sprejeti dejstvo, da je bitka za vire preživetja stvar preteklosti.

    Nič ni bilo narobe, da ste v preteklosti ščitili svoje nacionalne interese. Vendar pa je danes, kot vodje manjših delov Zemlje, vaša dolžnost, da uvidite, da viri so na voljo in da so s pomočjo naše tehnologije pokrite osnovne potrebe po energiji, vodi, hrani in zdravstveni oskrbi.

    V fundaciji Keshe nam ni mar ne za barvo, narodnost, religijo ali politični nazor. Naš klic je namenjen vsem vladam, da imenujejo svojo ekipo znanstvenikov, pridejo in si pogledajo tehnologijo iz prve roke. Šele nato se lahko odločijo za ali proti njeni uporabi. Če poziva ne boste upoštevali, vaš narod kmalu ne bo imel druge izbire kot da sledi drugim narodom, kjer so se odločili za razvoj omenjene tehnologije.

    Pozivamo vas in vaš narod, da se čim prej vključite v proces sodelovanja po vsem svetu. Ko bodo omenjeni sistemi enkrat funkcionalni, bodo meje, ki danes ločujejo narode, postale brezpredmetne.

    Vzpostavili smo prizorišče za spremembe in v naslednjih mesecih se bomo po njem sprehodili. V bližnji prihodnosti bodo ljudje dojeli, da smo tukaj zato, da služimo drug drugemu in ne zato, da nam drugi služijo. Vsi viri bodo namreč sočasno na voljo vsem, v enakem obsegu.

    M T Keshe
    Ustanovitelj in direktor Fundacije Keshe


    Za več informacij obiščite spodnjo povezavo. Načrti bodo svetu predstavljeni 21.septembra 2012.


    Quote
    Gost: vesolc
     avgust 03 2012 13:33   


    super,božansko


    Quote
    Gost: A
     avgust 03 2012 22:59   


    Do 21.9 ni več daleč, tako da komaj čakam, da vidim kaj bodo predstavili.

    Takih predstavitev je blo v zgodovini že kar nekaj, ampak dejansko v praksi potem niso speljali nobene.

    Če jo bodo v obsegu, ki go napovedujejo bo to dejansko svetovna revolucija in kvantni skok za človeštvo.


    Quote
    Gost: gost
     avgust 06 2012 13:32   


    osh-kosh ali bi prosim dodal povezavo, ki jo omenjaš na koncu pa si jo najbrž pozabil vtipkati.


    Quote
    Gost: gost
     avgust 06 2012 13:53   


    Sem kar sam pogledal in je kar nekaj tega na netu, naprimer spodnji link.

    http://www.keshespace.com/


    Quote
    Gost: gost
     avgust 07 2012 08:09   


    Zdi se da bi cela zadeva utegnila smrdeti na propagandno vojno med Iranom in zahodom:

    http://www.keshespace.com/
    An United States advanced militairy drone, spying above Iran territory in no-fly zone, was captured by Iran on the date of December 4th 2011. The drone was not crashed, not shot out of the air, but safely captured by an Iranian aircraft, based on Keshe technology. Obama asked polite to get their drone back.


    Quote
    Gost: vesoljec
     avgust 07 2012 13:46   


    ne jemat stvari izven konteksta, to ni nobena propagandna vojna...

    sicer pa bo 21. september hitro tu in bomo videli kako se bodo stvari odvile

    še link do strani:

    http://www.keshefoundation.org/en/


    Quote
    Gost: vesoljec
     avgust 07 2012 13:53   


    poglejte si par njegovih videov:

    http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/video-presentions/220-about-the-keshe-foundation

    http://www.youtube.com/watch?v=fCFO3-MOCYE


    Quote
    Gost: gost
     avgust 07 2012 14:01   


    kaj če je kontekst navidezen ?


    Quote
    Gost: vesoljec
     avgust 07 2012 14:46   


    ne verjamem

    beri malo po njihovem forumu

    lahko pa pokličeš na inštitut jožefa štefana in povprašaš kako pa kaj (če sem prav razumel, bi že naj sodelovali z nekaterimi znanstveniki)


    Quote
    Gost: osh-kosh
     avgust 07 2012 22:35   


    Tudi ta zna biti zanimiva :


    A Machine To Die For The Quest For Free Energy


    http://www.youtube.com/watch?v=c6UgV3gVmd0&feature=related


    Quote
    Gost: osh-kosh
     avgust 07 2012 22:47   


    A kdo vidi kakšno nelogičnost?


    http://www.youtube.com/watch?v=mE_gdtWrCZY&feature=related


    Quote
    Forum generiran v : 0,05 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 11:16

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,40 seconds