Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  

Rubrike  

Zanimivo  

Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.

Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.

Ne spreglejte  

Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 04-okt
  • Shod za Svetovni dan živali 2023

• sobota 07-okt
  • Koncert Jumbo Big Band

• nedelja 08-okt
  • Darshan na hrvaškem v Splitu

• torek 10-okt
  • Darshan - blagoslovi Paramahamse Vishwanande

• sreda 11-okt
  • Cvetje v jeseni

• četrtek 12-okt
  • Art Expo Ljubljana

• torek 17-okt
  • Nacionalni posvet "Vse vemo, a zakaj se nič ne spremeni? Podnebna politika med teorijo in prakso"

• sreda 18-okt
  • Razstava: Vino naše vsakdanje

• četrtek 19-okt
  • Vivijana Rogina (violina) in klavirski duo Krajnc Lužnik

• torek 24-okt
  • Komunikacija - Vir dobrih odnosov (I. in II. del)

• sreda 25-okt
  • Konferenca Ilga-Europe

•   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu

Spisek forumov > Splošno > Aktualno doma in globalno Nov topic Pošlji odgovor
     Kvantni svet
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Yoda
     marec 13 2016 22:47   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

Status: neprijavljen

Registriran: 03/26/09

MATEMATIKA

Astronom,tvojo razlago zavedanja kot matematične funkcije sem bral prav z zanimanjem. Mislim, pa, da bi se najpopolnejši odgovori in razlage te tematike dobili pri Grigoriju Grabovoju. To je ruski doktor matematike in fizike, obenem pa tudi po vsej verjetnosti vodilni duhovni učitelj sveta in bi ti gotovo znal razložiti možne matematične povezave in transformacije, katere si omenil prejšnjič.

Lahko ga telepatsko vprašaš, ali po telefonu. Za telepatsko komunikacijo je najbolje izbrati jutranji, ali večerni termin med 8 in 9 uro. Grabovoj je podal v ta namen dva številčna niza. Za priklop uporabiš 3582295, potem sledi 417584217888 in podaš vprašanje. Glede zaporedja vprašanja in niza za pošiljanje vprašanja nisem čisto siguren, če sem zapisal pravilno.

Zadnjič pa sva kramljala tudi o kolektivi zavesti. In poznamo tudi številčni niz za Stvarnikovo normo Kolektivne zavesti, ki jo je podal Grabovoj. To omogoča 'kvantizirano' prizadevanje za dvig kolektivne zavesti, oziroma za harmonizacijo in uskladitev z Normo po eni izmed Grabovojevih tehnologij. Tako ne bomo samo razpravljali in teoretizirali, ampak tudi ukrepali kot je pravično in se spodobi.

NORMA kolektivne zavesti: 915777918934198

Na FB je veliko pričevanj o uspešnih rezultatih uporabe Grabovojevih tehnologij, čeprav je na prvi pogled vse skupaj videti znanstvena fantastika. Toda ni in najbolje se bo kar vreči v prakso, pa potem teoretizirat, v kolikor ni Grabovoj podal že tudi vso razlago. Nekaj navodil in linkov sem že podal na Pozitivkah, nimam pa še veliko lastnih izkušenj. Ampak Grabovojevo učenje me je prepričalo po prvem terminskem priklopu, veliko pa je pripomoglo k temu tudi osebno pričevanje ene od talentiranih učenk.

V kolikor sem te