Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Rusi in neutrudna Beba Mur nam predstavljajo na tem videu skrite človekove sile in moči v delovanju skozi brezkontaktno obrambo pred fizičnimi napadi.
Seveda obstajajo tudi tehnične naprave s katerimi se lahko vpliva brezkontaktno na človekovo telo in um. Okultisti pa so sposobni uporabiti tudi demone.
Nova znanost se imenuje biocentrizem in na podanem linku spodaj najdemo solidno in jedrnato ter razumljivo predstavitev njenih postulatov. Čeravno je besedilo namenjeno predstavitvi knjige o biocentrizmu mu nič ne manjka da si bralec ne bi z lahkoto ustvaril vtisa in vpogleda v bistvo nove znanosti. Dejansko je bilo nekaj takega zaželjeno in pričakovano, še posebej pri tistih, ki že ves čas na svoj način iščemo medsebojne povezave, vsporednice in potrditve med uradno znanostjo in (neuradno) ezoteriko. In tu je sedaj afirmacija tega.
Biocentrizem: kako sta življenje in zavest ključ do razumevanja resnične narave vesolja
In sedaj bom ponovil svoj komentar k odkritju gravitacijskih valov, ki sem ga napisal še preden sem našel promocijsko objavo knjige o biocentrizmu. K pojavom Nove dobe sodi vsekakor tudi 'odkritje' gravitacijskih valov. Ampak to odkritje si bom drznil po svoje interpretirati in mu bom dodal globji pomen. Gravitacija je podobno kot pojem kvantnih pojavov za mene samo simbol, ali smerokaz, ki kaže v smeri dojemanja procesa materializacije in dematerializacije. Slednja se dogaja v črnih luknjah in pomeni prehod dela manifestnega kozmosa v latentno - nemanifestirano stanje niča, ali etra, ali duha (duhice). In kaj je skupnega pri takoimenovanih kvantnih pojavih in materializaciji / dematerializaciji ? Skupna je po mojem tu Stvarnikova Volja, Zavest, Inteligenca. Pomislimo, kako bi bilo če bi bili taki mega kozmični pojavi, kot so črne luknje stvar nekakšnih naključij…… Za osvežitev spomina o nedavnem odkritju je link spodaj.
Kadar afirmiranih teorij ne moremo 'posiliti' na neko specifično področje, kot je kolektivna zavest se lahko zatečemo k množici izkustev. Govoriti o njih je sedaj tudi znanstveno legitimno spričo afirmirane nove znanosti Biocentrizem ? Sam si to drznem tudi če Biocentrizem še dolgo ne bo afirmiran v mnogih rigidnih umih znanstvenikov in tudi ostalih.
Repliciral bom tudi sam pojem 'kvantni svet' v enakem duhu. Menim, da je vse obstoječe pogojeno s prisotnostjo zavesti, oziroma množice posameznih zavesti. Da bi to glede 'distribucije' vseprisotne Stvarnikove zavesti v Univerzumu in Naravi razčistil sam sem mnogo 'prekratek'. Vprašanje sem samo navrgel v razmišljanje. Logično lahko iz povedanega apliciramo zaključek, da je 'Kvantni svet' samo naslov teme, nikakor pa ne more biti etiketa za področje Uiverzuma, ki ima, oziroma nima prisotne zavesti, kajti ta je v duhovnem smislu privzeto 'vseprisotna'. Menim tudi, da je glede na povedano preživeta tudi teza, da v makro svetu ne veljajo takoimenovani kvantni pojavi. V bistvu so vsi pojavi kvantni, oziroma določeni s prisotnostjo zavesti. Kje, kdaj in če sploh obstaja odsotnost zavesti je spet mnogo pretežko vprašanje zame. Dopuščam vse možnosti - celo več kot 3. Morda je 3 možnost takoimenovana stohastična dimenzija, ki jo nekateri opevajo, kot kaos, itd...
In sedaj še moj pogled na vprašanje medsebojnega 'videnja' individualnih zavesti. Glede na to, da imajo nekateri sposobnost 'čitanja' misli in vsakršne druge prestavitve zavesti, vključno s hipnozo bi rekel, da medsebojno 'videnje' zavesti ni tako nemogoče. Seveda pa si ne morem predstavljati kako vse to 'deluje' v prostorsko časovni dimenziji in kako izven.
Morda pojem 'seštevanja' zavesti ni najbolje izbran, ker ni jasno kaj in kako bi seštevali pri zavestih in ker niti nimamo modela 'vseprisotne' zavesti . Lahko pa zanesljivo primerjamo učinke kolektivne zavesti in posameznih zavesti, ki participirajo v kolektivni učinek. Raziskave teamske sinergije kažejo, da se učinki ubrano delujočih posameznikov ne samo seštevajo ampak multiplicirajo. Večinoma se njihove zavesti medsebojno ne 'vidijo', se pa lahko 'čutijo', kar je tudi vidik zavesti. Duhovne skupine pa ustvarjajo še veliko močnejše in pomembnejše učinke na področju kolektivne zavesti. Ampak to je že vsebina za kakšno drugo naslovno temo. Podajam link do besedila, ki sovpada s temi mojimi stališči.
Yoda, mislim, da sva kar na isti frekvenci... Tisto, da Zavest ni vkljucena v primeru Kvantnega sveta, je, kot sem omenil, samo stvar perspektive. Sicer pa je res mnozenje bolj primerno od sestevanja pri razumevanju kolektivne zavesti. V matematiki celo obstaja nacin, da se opise te zadeve ... Ampak se na faksu nam niso znali s previm primerom razlozit, kaj pravzaprav pomeni, ko neko funkcijo prestavis iz casovnega v frekvencni prostor. BTW, ali si ze slisal za Laplacea ali Furiea oziroma njihove transformacije ?