Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Župnik i zvonar stoje uz seosku cestu i zabijaju u zemlju tablu sa natpisom:
“Kraj je blizu! Okrenite se, dok nije prekasno!”
Mimo njih projuri auto, vozač kroz prozor poviče:
“Pustite ljude na miru, vi fanatici vjerski !”
Kroz nekoliko trenutaka se začuje cviljenje kočnica i nato glasan........pljus!
Zvonar se okrene k župniku:
" Velečasni...ja mislim...možda bi ipak bi bilo bolje kad bi napisali jednostavno: “Most je srušen..??”
Došli Mujo i Haso kod Dalaj Lame, da ga pitaju šta je smisao života.
"Dalaj Lamo, šta je to život ?"
"Život je rijeka.", kaže Dalaj Lama.
"Rijeka?", razočarano će Mujo. "A ja mislio, život je žena, djeca, posao, kuća, da radiš da zaradiš, da budeš uspješan, da napraviš nešto da ostane iza tebe."
Na to će Haso: "A ja mislio, život su ženske, prijateji, utakmice, kladionica, dobar auto, lova, provod..."
Kaže Dalaj Lama: "A ja mislio rijeka".
NOVI GAF HRT-a (hrvatska radio- televizija)! Prespavali vojni udar u Turskoj! ‘Prošla baba s kolačima’
"HTV moli sve vojne i političke organizacije svijeta da buduće vojne udare organiziraju dok je u Europi dan, ili da najave akciju 30 dana unaprijed kako bi HTV mogao prilagoditi programsku shemu i osigurati praćenje situacije. Isto vrijedi i za vojne intervencije, revolucije, ratove itd. "Sramota je započeti vojni udar kasno navečer, kad se naši urednici i novinari spremaju na spavanje", poručila je Anka Turković iz službe za odnose s javnošću."