Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Srecno-Zivljenje-Louise-Hay-Semplus
“Ko spremenimo pogled na življenje, se pokaže v svoji lepoti” – Suzana Štembergar

sreda, 1. februar 2017 @ 13:40 CET

Uporabnik: Pozitivke

“Ko spremenimo pogled na življenje, se pokaže v svoji lepoti” – Suzana Štembergar

Ko smo uglašeni s svojimi notranjimi strunami, vse teče. Z izzivi, ki pridejo se soočimo konstruktivno in iščemo rešitve. Odločimo se živeti, uživati, imeti radi, spoštovati, opogumljati in krepiti sebe in druge. Vabim vas na dvodnevno delavnico v februarju, kjer bo poudarek na spuščanju nezdravih čustev iz preteklosti in izboljšanju kakovosti življenja. In se naučili KAKO spremeniti pogled na življenje...

Seminar bo izvajan po licenčnem programu Ozdravi svoje življenje-Heal Your Life po filozofiji  Louise Hay. Če si spremembe želite, je metoda Heal Your Life tista, ki vam pomaga videti stvari preteklosti v novi luči, pomaga vam premostiti stare ovire in spustiti to, kar vam ne koristi več v vaše dobro, ter vas napolni s pozitivnostjo in odpre obilju zdravja, sreče, veselja, smeha, dobre volje, pozitivnih misli, poguma, ljubezni do sebe, odpuščanju...

Preko različnih metod, ki so dokazano pomagale na tisoče in tisoče ljudem po vsem svetu, se bomo premaknili v lastno moč in pridobili orodja, kako spremeniti samega sebe, da bi živeli lepše in boljše. Varno je pogledati vase in spremeniti stvari, ki nam ne ustrezajo. Naučili se bomo, kako reprogramirati um, premagati strah  in odstranili negativne ideje. Dvignili bomo prah preteklosti in z njim pometli, se znebili strahov, zamer, žalosti, obupa, slabega počutja brez pravega razloga, stresa, napetosti in se napolnili z novim upanjem, srečo, ljubeznijo, razvili jasne poglede na svoje bivanje in življenje ter tako prekrili tančico iluzij, ki zakrivajo našo resnično ljubezen in svetlobo. 

Po dvodnevnem seminarju bomo polni poguma, motivacije, optimizma in volje do tega, da aktivno ustvarjamo svoje življenje. Vemo, da je največje zdravilo ljubezen. Preobrazili bomo torej energije in vzorce preteklosti, ki so nas ovirali na poti do naših ciljev, se naučili upravljati z edinim orodjem na katerega imamo zares vpliv: z našimi mislimi. Prav tako bomo začrtali smernice prihodnosti.Veliko orodij in gradiva dobite tudi za domov, da lahko dnevno nadaljujete z delom na sebi.Na tem seminarju gre za intenzivno delo na sebi, kjer se spoprijateljimo z idejami in filozofijo, kako ozdraviti različna področja življenja, pogledamo, kaj nas ovira, preverimo povezave med telesom in čustvi, osvobajamo se misli in čustev, ki nas ovirajo, meditiramo, vizualiziramo, se pogovarjamo…. Obdelamo različne tematike:  zdravje, odnose, finance, partnerstva, strah, odpuščanja, jezo,ljubezen do sebe in drugih, bolečine in še marsikaj.

Cilj je osebno napredovanje in srečnejše življenje. Dobite veliko materialov, ki so vam po izobraževanju v veliko pomoč pri vsakodnevnem življenju.  Dvodnevna delavnica je v osnovi taka, kot jo je imela Louise Hay, ko je še delala na ta način, z leti se je pa tudi izpopolnjevala in dopolnjevala z raznimi psihološkimi znanji. Seveda ji še sama rada dodam, glede na potrebe udeležencev, svoj pridih…Gre za poglobljeno delo na sebi in čustveno zdravljenje, ki nam res odpre nove poglede na življenje. Delavnica traja 2 dni, predvidoma z vmesno enourno pavzo za kosilo (v lastni režiji).

KDAJ: 11.02.2017 (SOBOTA)- prvi del in
18.02.2017 ( SOBOTA)- drugi del na Vrhniki
od 9:30 do 17:00

Cena 160 €.

Več informacij in prijave na info@semplus.si    www.semplus.si

Po opravljenem izobraževanju prejmete certifikat o udeležbi: Ozdravi svoje življenje.

CENA: 160 € vključuje dvodnevno delavnico z vsemi materiali,  prigrizke, vodo in čaj med odmori, gradivo za domov, praktično in uporabno darilo ter certifikat Heal Your Life o udeležbi na izobraževanju.

Mnenje ene od udeleženk:
Za mano je delavnica, ki jo je vodila Suzana Štembergar, Ozdravi svoje življenje.Odločila sem se, da napišem kratko poročilo iz nje.
Suzana je delavnico zastavila po načelih Louise Hay, ima njeno potrdilo in potrdilo Hay House, saj je opravila vsa potrebna izobraževanja.
Ko smo začele, moram priznat, sem bila malo skeptična…afirmacije, pozitivno razmišljanje, meditacije…Hm…dvomim, da to res deluje. Vendar bolj, ko nas jeSuzana vodila skozi delavnico, bolj ko nas je vodila skozi meditacije, močne energetske vaje, sproščanje čustev, itd., bolj sem čutila, kako odlagam čustveno breme za bremenom. 
Vmes med prvo in drugo soboto sta se mi zgodili celo dve zelo zanimivi stvari…

Najprej sem med tednom sanjala zelo močne sanje o tem, da me je partner prevaral in počasi hladno odhajal iz mojega življenja.
Sanje so bile tako žive, da sem še pol ure po tem, ko sem se zbudila, razmišljala o najini zvezi…in ugotovila, da žal počasi lezeva točno v to…v hladnost, v odtujenost…Zadnje pol leta sva se precej odtujila in kljub poskusom sva težko našla stik drug z drugim…Te sanje pa so me dobesedno zbudile iz spanca in od tega dneva dalje se počutim popolnoma drugače. Z možem sva se temeljito pogovorila in ponovno sva se povezala, se smejiva, sva sproščena, se pogovarjava o naju…  Prav tako kot sva to počela včasih.<3
Naslednji dan se mi je zgodilo še nekaj neverjetnega v zvezi s financami…Skratka čist hudo…  
Naključje?

V drugem delu delavnice smo sproščale svojo jezo, krivdo in strah. Uf…ni bilo ravno prijetno, kljub temu pa sem čutila, da sem dala ven veliko stvari, ki jih do sedaj še nisem (kljub 15-letnemu delu v/na sebi). Ozavestila sem in na glas izrekla toliko stvari, za katere sploh nisem vedela, da so v meni.
Najbolj močni sta zame bili vaji Kopel afirmacij in Postavitev družine. 
Skratka…delavnica je bila fenomenalna in lahko je žal vsem, ki niste bile tam.  Bila je odlična družba, same fajn ženske, ki resno delajo na sebi.<3
Suzana vodi meditacije tako dobro in sproščeno, da sem jo prosila, če lahko dve meditaciji posname.
Hvala Suzana za res odlično delavnico.  Hvaležna sem za vsak trenutek posebej.<3 Janja

Več informacij o mojem delu:
Letos mineva 20 let, odkar sem, zaradi bolezni, prijela v roke kopijo knjige Louise Hay Ozdravi svoje življenje…
Res mi je spremenila življenje, pogled na svet, razjasnila marsikaj in me odrinila naprej po življenjski, duhovni poti… Vem, da sem si takrat od srca zaželela, da bi delala sama take delavnice… In to se mi je uresničilo, zato vas vabim, da naredite nekaj izjemnega, in neponovljivega zase: delali bomo na sebi: zdravili in dajali moč duši, telesu, umu, nezavednemu… Ženske, ki so na delavnici bile, so bile vse izjemno zadovoljne, zgodili so se jim preobrati, ki so si jih prej samo želele in taki, o katerih niso niti sanjale. Delamo v mali skupini, od 4 do 8 oseb; vsaka pa doprinese svoj del h osebnemu napredku, saj se v skupini sprožijo izjemne energije zdravljenja, poguma, moči in samozavesti…Primerna je za tiste, ki začenjate delo na sebi, kot tudi za tiste, ki ste na tej poti že dlje časa.

Lepo vabljeni h prijavam na info@semplus.si ali na tel: 031 689 972

Suzana Štembergar je certificirana učiteljica in voditeljica seminarjev po metodi Louise Hay (Heal Your Life), potrjena s strani  Louise Hay in s strani Hay House. Pri svojem delu uporablja metode, ki so pomagale mnogim po celem svetu, delavnice pa oplemeniti s svojimi izkušnjami in znanji, ki si jih je nabirala tudi pri drugih psihologih, sociologih in učiteljih duhovnih praks. Delavnice Ozdravi svoje življenje so namenjene čiščenju vzorcev preteklosti, omejujočih prepričanj, spuščanju tistega, kar nam ne služi več. Delavnice obsegajo različne vaje preko katerih se premaknemo na nov nivo zavedanja in življenja. Velikokrat so neizražena čustva in travme vzrok fizičnih bolečin in bolezni, preko dela na sebi, pa lahko zdravimo sebe in posledično bližnje ter tako ves planet. Zaživimo kot si zaslužimo, to je naša božanska pravica. Delavnice in izobraževanja vodi od leta 2013 doma in v tujini. Diplomirala je iz psihološke teme o kakovosti preživljanja prostega časa, znanstveni magisterij  je zaključila na tematiko svobode osebe, mednarodne izkušnje na področju kakovosti življenja in izboljšanja zdravja pa je pridobivala že v prejšnji službi na področju velnesa.

Suzana je bila gostja v oddaji Dobro jutro, kjer so se pogovarjali o zdravju in vseh mogočih vplivih nanj.
Več si lahko pogledate tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=QO90c63nEqU

Ostali dogodki to zimo: 

MEDITACIJE-pričnemo v februarju-zbiram prijave

meditacije notranje moči in popolne sprostitve in razbremenitve od stresa

02.02.2017, četrtek od 16:30 do 18h prispevek 15 €
22.02.2017, sreda od 16:30 do 18h prispevek 15 €
09.03. 2017, četrtek od 16:30 do 18h prispevek 15 €
22.03.2017, sreda od 16:30 do 18h prispevek 15 €

Prijave: info@semplus.si ali 031 689 972

Več informacij: 
http://semplus.si/event/sklop-zimskih-meditacij/

15.3. pričnemo z desettedenskim programom: Kreiram svoje življenje. Tukaj je več informacij: 
http://semplus.si/event/kreiram-svoje-zivljenje-10-tedenska-delavnica-po-filozofiji-louise-hay/

Komur ustreza individualnmo delo, pa je na voljo tečaj Ozdravi svoje življenje tudi individualno, kjer se za datum in uro pričetka dogovorimo: http://semplus.si/svetovanja/


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Srecno-Zivljenje-Louise-Hay-SemplusDomov
Powered By GeekLog