Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Oktober_2022
Mesečni horoskop Oktober 2022

sobota, 1. oktober 2022 @ 09:32 CEST

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu OKTOBRU 2022

Oven 21. 03. - 20. 04.
Tema meseca je ljubezen, partnerstvo in odnosi vseh vrst. Ukvarjati se boste morali s partnerskim odnosom. Prisluhnite, saj nečesa doslej še niste slišali. Odgovor se nahaja v pomembnem vprašanju, ki ga boste prejeli. Čas je ugoden za tiste pare, ki želijo najti skupno pot in srečo v dvoje. Bik 21. 04. - 20. 05.
Zelo boste zaposleni in včasih se boste upravičeno vprašali, ali se nekdo malce norčuje iz vas ali ste preprosto najbolj pridno bitje na svetu, da morate vse zadeve opraviti prav vi. Uživali boste, če se radi pogovarjate in imate na splošno radi ljudi. Vse skupaj pa bo imelo ugoden vpliv na vaše financeDvojčka 21. 05. - 20. 06.
Ljubezen je v zraku! Če kdaj, potem si zdaj vzemite dovolj časa zase in uživanje v raznolikih aktivnostih. Ob njih se zlahka pojavi romanca, ki lahko preraste v "nekaj več". V kolikor ste se nekoč že nečesa učili, zdaj ponovno pokukajte v tisto tematiko in jo osvojite, kajti blesteli boste v njej in se morda celo postavili pred nekom, ki vam je resnično všeč. Rak 21. 06. - 22. 07.
Težko vas bo zbezljati iz vašega varnega kotička, kajti najraje bi preživeli cele dneve doma. V kolikor ste v partnerskem odnosu, je to zdaj zelo ugoden čas, da nekaj razčistite ali pa se odločite za skupno življenje. Pred kakšno pomembno odločitvijo pa le dobro preverite, da so res stvari takšne kot se zdijo, pa boste srečni. Lev 23. 07. - 22. 08.
Glavnina meseca vam bo pisana na kožo pod pogojem, da ste že pridobili dovolj modrosti, da veste, da se z ljudmi ni pametno prerekati. Svojo voljo boste najlažje uveljavili, če boste prikimali in se nasmehnili ob tem. Lahko si mislite svoje, a vas ne sme premagati občutek večvrednosti in dominacije. Devica 23. 08. - 22. 09.
Glavnina dogajanja bo tekla skozi vaše finančno področje. Ne bodite sramežljivi in skromni, če vam v službi ali v poslu ponudijo kakšen dodatek, ker ste si ga zaslužili. Poskusite del denarja nameniti varčevanju, del pa ga vzemite in porabite samo zase. Pojdite na kakšno okusno tortico ali si privoščite nekaj, kar si skrivaj že dolgo želite in vam "finančno gre skozi". Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Blesteli boste in se dobro počutili v svoji koži. Ne čudite se, če se boste spraševali nekatere zadeve, ki bi jih po vašem mnenju že morali imeti razčiščene. Če se pojavijo, se vrnite nazaj, jih dobro preverite in pojdite dalje s trdno odločitvijo v roki. Zelo zgovorni boste, zato se ne izogibajte komunikaciji, pač pa uživajte v pogovorih.Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
Poskrbite, da vas ne omreži oseba, s katero ni prihodnosti. Še zlasti preverite, da se niste slučajno ujeli v kakšen ljubezenski trikotnik, kajti energije v tej smeri so močne, a vas bo kasneje bolela glava, če se zapletete v "prepovedano razmerje". Ozrite se naokoli, kajti končno boste nagrajeni v finančnem smislu. Strelec 23. 11. - 21. 12.
Po prvih dneh oktobra se za vas začenja čudovito obdobje, polno nasmeškov in aktivnosti, ki jih zlahka pospremi tudi kakšna zanimiva ljubezenska avantura. V kolikor ste v resnem odnosu, najprej poskušajte prepričati partnerja, da se vam pridruži, preden se s prijatelji odpravite nekam, kjer vas bo v svoje mreže poskušala zvabiti tretja oseba.  Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Glavnino svoje energije vložite v dogovore glede napredovanja v karieri ali pri poteku vaših poslovnih zadev, ker se vam bo obrestovalo. Obvezno se izognite vsem pastem, ki bi vas poskušale zvabiti v kakšno avanturo, ki si je morda niti ne želite, vas pa zna prepričati šarm in čudovita energija, ki jo oddaja nekdo, ki ne bo dolgo z vami. Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Ste razmišljali o tem, da bi se radi naučili več astrologije in končno odkrili vse te zanimive simbole in "kode" z neba ter jih uporabili zase ali za preobrat na svojem poklicnem področju? Zdaj je odličen čas za študij in resno zavezo, da tisto, kar že veste nadgradite in osvojite na najvišji možni ravni. Naj se znanje druži z modrostjo! Ribi 19. 02. - 20. 03.
Za vas bo najpomembnejše finančno področje. Zdaj ni čas, da bi se dodatno zadolžili, četudi bi vas zamikalo nekaj, kar bi z dolgovi lahko uresničili. Raje še malo stisnite zobe, dajte kak dodaten euro na stran in počakajte vsaj še mesec dni, preden boste uresničili svoje želje. Morda boste tisto, kar zdaj želite, takrat dobili s popustom
Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Oktober_2022Domov
Powered By GeekLog