Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Marec_2020
Mesečni horoskop Marec 2020

torek, 3. marec 2020 @ 11:26 CET

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu MARCU 2020

Oven 21. 03. - 20. 04.Najlepši čas za vas bo v drugi polovici meseca marca. V prvem tednu pa imate še dobre možnosti za ljubezen in flirt. Glavnino meseca boste imeli zanimive priložnosti glede denarja. Izkoristite jih! S pomembnimi odločitvami pa še malo počakajte!Bik 21. 04. - 20. 05.
Glavnino meseca boste imeli čudovite priložnosti za ljubezen in partnerstvo. Stabilni boste, ljubeči in naklonjeni drugim ljudem. Če ste samski, izkoristite marec! V ozadju pa se "nekaj kuha". Pred vami je sprememba, ki jo boste opazili šele v drugi polovici aprila. Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Počakajte z ljubeznijo, ker zdaj hitite v "očaranje, ki mu sledi razočaranje". Osredotočite se na kariero in poslovne zadeve, ker je tam nekaj, o čemer morate dobro razmisliti. Pomembne odločitve odložite do aprila ali vsaj do druge polovice marca. Rak 21. 06. - 22. 07.
V partnerstvu se lahko pojavi želja po prevladi partnerja. Zdaj se mu težko uprete, zato sprejmite "igro". Ob tem ostanite čustveno stabilni, da ga boste na svoj način "obrnili" v smeri, ki vam bolj prija. Tiste velike želje in vizijo za prihodnost pa lahko uresničite v drugi polovici marca. Lev 23. 07. - 22. 08.
Polno zaposleni boste in glavnina energije bo zdaj tekla v službo ali opravljanju drugih del ter obveznosti. Zagotovo vam ne bo dolgčas, čeprav se bo v prvi polovici meseca zdelo, da vlagate energijo "tja v en dan". Počakajte in opazujte, kako se razpleta v drugi polovici marca.  Devica 23. 08. - 22. 09.
V kolikor ste samski in v vas žari želja po ljubezni in partnerstvu, se zdaj ozrite naokoli. Na delu je močna seksualna in senzualna energija, ki nujno ne prinese trajnosti. Zagotovo pa lepo popestri dneve. Sicer pa z novimi odločitvami počakajte vsaj do druge polovice meseca. Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Ta mesec vam zagotovo ne bo dolgčas! Zelo veliko časa in energije boste morali usmeriti v dom in družinske zadeve. Če je tu nekdo, s komer merite moč, nikar! Niste mu kos! Na delovnem področju si želite spremembe, vendar to, o čemer razmišljate ni nujno prava pot. Počakajte, če niste trdno prepričani! Denar prihaja.Škorpijon 24. 10. - 22. 11.
Nekje čisto blizu vas (morda celo prvi sosed) je oseba, od katere se morate začeti učiti neke pomembne lekcije oz. spoznanj. Bodite odprti za dogajanje. Sicer pa imate tudi lepe možnosti za ljubezen in partnerski odnos. Bodite srečni in uživajte v dvoje!Strelec 23. 11. - 21. 12.
Pazite, kako ravnate z denarjem. Zdaj je obdobje, v kakršnem rad "dobi noge" zaradi nepremišljenih nakupov. Počasi se nateče in hitro odteče. Če vas grabi želja po selitvi, zdaj še ni najboljši čas. Počakajte na naslednji mesec! Od druge polovice marca pa uživajte v ljubezni!Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Obdarjeni boste z izjemno energijo, s katero zmorete premagovati gore. Bistveno je, da se osredotočite na en cilj in ga izpeljete do konca. Pozorni bodite na dogajanje v bližnjem okolju. Pogovarjajte se z ljudmi in bodite radovedni, saj vam lahko obrnejo tok misli. Vodnar 21. 01. - 18. 02.
V kolikor ste naklonjeni osebnostni preobrazbi in premišljevanju, kaj natančno želite ter kako bi to lahko uresničili, boste težko našli tako dober mesec za premik dalje. Rešitve so pred vrati in le odpreti jih morate ter spustiti k sebi. Ribi 19. 02. - 20. 03.
Do druge polovice meseca se vas bo še malce držala megla in neodločenost. Brez skrbi! Vi si zdaj lahko privoščite tudi kakšno napako, če ste le prepričani, da je tisto pravo za vas. V prvem tednu in od druge polovice meseca dalje pa malce poglejte na finance in možne dobitke. Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Marec_2020Domov
Powered By GeekLog