Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Julij_2022
Mesečni horoskop Julij 2022

ponedeljek, 4. julij 2022 @ 10:43 CEST

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu JULIJU 2022

Oven 21. 03. - 20. 04.
Zgovorni boste. Porajale se vam bodo nove zamisli in vredno se je za malce dlje časa zaustaviti pri tistih, ki se ponavljajo izpred meseca dni. Lahko se zgodi, da boste našli rešitev za nekaj, kar ste želeli narediti, pa nekako še ni bilo prave energije za zagon. Zelo dobro se boste počutili doma. Le razrešite nekaj malega, da se lahko vse "zloži" kot se mora. Glavnino meseca imate čudovite možnosti za ljubezen, srečo, veselje in uživanje v dvoje. Bik 21. 04. - 20. 05.
Razmišljate o denarju in kako boste "pokupčkali" svoje dohodke, da boste lahko uživali v vsem, kar ponuja naš čudoviti planet? Zdaj je za vas resnično ugoden čas za potovanja, izlete ali vpis v tečaj, o katerem ste že nekaj časa premišljevali in čutite, da bi vas znanje navdihnilo. Slednjega lahko štejete med investicije svojega življenja, kajti z znanjem, ki ga boste izbrali zdaj, imate odlične možnosti, da vloženi znesek kasneje oplemenitite. Ljubezen prihaja konec meseca.Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Dobro se boste počutili in iz vas bo kar vrelo od radovednosti, ki jo zdaj preprosto morate potešiti. Glede denarja ne skrbite, razen, če ste ravno sredi selitve, pa ste se malce ušteli oz. imeli prevelike želje glede na finančne možnosti. Zelo radovedni boste. Znanje, ki ga boste zdaj pridobili, vas bo pripeljalo do priznanja in uspeha, o katerem mnogi samo sanjajo. Uživali boste in od njega imeli dolgoročno korist. Rak 21. 06. - 22. 07.
Glavnino meseca boste v središču pozornosti. Najbolj boste uživali ob pogovoru z domačimi, zato načrtujte tudi kak piknik ali praznovanje, če še prihaja vaš rojstni dan. Vse najboljše! Glavnino pozornosti boste posvečali denarju. Kar brez skrbi bodite, kajti denarja imate dovolj za svoje potrebe. Lahko si privoščite nekaj za svojo dušo, a le vi veste, kje so meje, da še ohranite svojo finančno varnost. Le pri nečem, kar vas do sedaj ni navdušilo, a vam bo prekrižalo pot, bodite zadržani in poskušajte reči "ne". Lev 23. 07. - 22. 08.
Ves mesec boste v središču pozornosti, še posebno pa od druge polovice julija, ko Sonce ponovno potuje skozi vaše znamenje. Zdaj imate odlične možnosti za ljubezen, druženje, avanture in ukvarjanje s stvarmi, ki vas resnično zanimajo. Če ste samski, lahko zdaj najdete ljubezen v krogu ljudi, ki delijo vašo ljubezen do tistega, kar vas najbolj osrečuje. Še posebno korist boste imeli od umika v samoto, kjer se pozitivno egoistično posvetite sebi vsaj nekaj minut na dan. Devica 23. 08. - 22. 09.
Premišljujete o zamenjavi poklica ali kariere? Zdaj se lahko veliko bolje odločite kot v preteklosti in se celo zatečete po koristen nasvet k prijateljem in znancem. Morda vam kdo odpre do sedaj še zaprta vrata. Na ljubezenskem področju bodite malce bolj previdni, saj se zna okoli vas smukati prijetna oseba, celo magnetično privlačna oseba, ki vam piha na dušo. Dobro preverite, da ne piha na dušo še nekomu drugemu, če želite več kot poletno avanturo. Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Čaka vas nekaj dodatnega dela ali vsaj pomembnih odločitev, kako boste peljali svojo kariero in javno podobo dalje v svet. Bodite odprti za konstruktivne kritike in pomoč prijateljev ter znancev. Če vas zanima astrologija, je lahko zdaj vaša najboljša prijateljica, ki vam bo vlila pogum za spremembe, ki so pred vrati. Naj vas ne presenetijo različne možnosti. Če se pojavijo, ne cincajte, pač pa izberite eno. Konec meseca se lahko pojavi zanimiva oseba, ki pa ni nujno to, kar se zdi.  Škorpijon 24. 10. - 22. 11.
Če razmišljate o veliki spremembi v svojem življenju, je ugoden čas, da se odločite in jo naredite. Pripravite se le na dejstvo, da potem nič ne bo, kot je bilo doslej. Imate veliko vizijo in zdaj jo lahko začnete razvijati v sebi in jo kasneje ponesete v svet. Uspelo vam bo, še zlasti, če vključuje ljubezen do tistega, kar bi radi počeli. Energije za preboj imate dovolj, a morate biti trdno prepričani in zavezani k akciji. Prijatelji vam stojijo ob strani.  Strelec 23. 11. - 21. 12.
Pogovarjajte se, pogovarjajte, pogovarjajte... s partnerjem in ljudmi, ki pridejo nasproti, kajti imajo pomembno spoznanje za vas. Čas je za nova znanja. Uživali boste v raziskovanju sebe in svojih neslutenih možnosti. V vas se kopičijo velike strasti, ki vas blokirajo. Čas je za veliko preobrazbo vaše osebnosti in vašega življenja. To je sprememba, ki jo zdaj potrebujete, da zasijete. Najprej se odprte novim spoznanjem, šele zatem boste pogumno stopili na novo, sijočo pot. Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Na vidiku je možnost za novo delo, službo, nove obveznosti in učenje novih spretnosti pri vašem delu in običajnih opravilih. Še posebno pomembno vlogo pa bo ta mesec imel partne ali drugi pomembni ljudje v vašem življenju. Prisluhnite in izkoristite priložnost za uspeh. Naj vas ne presenetijo velike strasti, ki jih najlažje potešite med rjuhami. Sprostite se in si vzemite čas za igro, ker boste v dvoje neznansko uživali. Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Še nekaj možnosti za ljubezen imate, a ne čakajte predolgo, kajti pred vami je deloven mesec, v katerem lahko s pozornostjo in ljubeznivostjo dosežete več kot ste si še pred kratkim lahko predstavljali. V kolikor ste v partnerskem odnosu, bodite pozorni na partnerjeve potrebe in želje. Z njim (ali njo) ravnajte kot s kraljem ali kraljico in prejeli boste nekaj, česar niti v zlatu ni moč kupiti. Skupaj odkrivajta vajine svetove, ovite v tančico senzualnosti in strasti. Ribi 19. 02. - 20. 03.
Zelo zaposleni boste in pri delu uspešni, če ste le pri njem s srcem. Imejte radi svoje delo, pa boste tudi lepo nagrajeni za svoja prizadevanja. Glavnino meseca boste rojeni v začetku rib še vedno pod zaščito vašega dobrotnika in vladarja, Jupitra, ki vam bo poklanjal srečo in modrost. Imate odlične možnosti, da najdete ali pritegnete dušo dvojčico, s katero bosta delila hrepenenje in romantičen pogled v zvezdno nebo. Če ste v partnerstvu, še posebno uživajte v dvoje v drugi polovici meseca.


Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Julij_2022Domov
Powered By GeekLog