Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_December_2019
Mesečni horoskop December 2019

torek, 3. december 2019 @ 10:46 CET

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu DECEMBRU 2019

Oven 21. 03. - 20. 04.
V decembru boste uživali kot znate le vi! Prepustite se veliki viziji in v svojo prihodnost (naslednje leto) načrtujte v duhu Veselega Decembra. Pri tem ne pozabite na svoje karierne cilje. V zadnjih dveh tednih meseca se vam obetajo lepe možnosti za ljubezen.Bik 21. 04. - 20. 05.
Pogovarjajte se s partnerjem in pri tem ne dovolite, da se med vaju vrine trma. Bolje boste storili, če boste spravljivi, pa četudi poravnate "račune" med rjuhami. Čas je za finančni obračun. Preverite, kaj lahko pri ravnanju z denarjem še izboljšate. Ne zapletajte se s šefom! Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Veliko energije boste morali posvetiti delu. Odločite se, kaj bi radi počeli in poiščite službo, ki vam bo pisana na kožo, če s sedanjo niste zadovoljni. Glavnino meseca pa uživajte s partnerjem in ob druženju z ostalimi ljudmi. Zabavali se boste kot se že dolgo niste. Rak 21. 06. - 22. 07.
V zraku je močna seksualna energija, ki kar vleče med rjuhe. Zdaj so na vrsti ljubezni, ki nosijo seksualno noto. Zelo pomembno bo delo, kjer se ozrite za možnostjo napredovanja. Pri neki vrsti dela zdaj preprosto morate blesteti in boste opaženi. Pojavlja se nemir v partnerstvu.Lev 23. 07. - 22. 08.
V družinskem krogu se zlahka pojavi neka napetost ali nesoglasje, zaradi katerega boste želeli pokazati "kdo ima prav". Preden trmasto vztrajate pri svojem prepričanju, prisluhnite, ker je morda nekaj drugače kot se zdi. Imate pa veliko sreče v ljubezni, zato uživajte ves mesec!Devica 23. 08. - 22. 09.
Naj vas sosed ali nekdo iz okolice nikar ne spravi ob pamet. Če se bosta pogovorila, se bosta dobro nasmejala in morda celo postala prava prijatelja. Zelo pomembna bo ta mesec družina. Veselite in sprostite se v Veselem Decembru. Tudi v ljubezni vam lepo kaže, zato ... v akcijo!Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Pazite se pretiranega trošenja, saj vas zlahka zapelje v težave. Raje pojdite v družbo, spoznajte nekoga novega v svoji okolici in se dobro nasmejte prav vsak dan. Družina in dom bosta pomembna, a ne pozabite na ljubezen, ki se vam obeta v zadnji tretjini meseca. Škorpijon 24. 10. - 22. 11.
Ogromno energije imate in zdaj zlahka premikate gore. Še zlasti vam je na kožo pisan šport ali zadeve, ki terjajo veliko moči. Pa tudi skok med rjuhe vam bo prijal. Zelo pomembno je finančno področje, zato preverite možnost dodatnega zaslužka ali povišice. Ljubezen se skriva blizu vas.Strelec 23. 11. - 21. 12.
Ves mesec boste v središču pozornosti in "Vse najboljše!", če še niste praznovali. Za vas bo letošnji december posebno dober. Le pazite, da ne precenite svojih finančnih zmožnosti. Ob koncu meseca pa vas ljubezen čaka nekje v bližnji okolici. Morda na kakšnem kuhančku?Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Za vas se bo tisti pravi Veseli December začel v zadnjem tednu meseca. Pred tem bodite pozorni, da boste ostali na začrtani poti, kajti lahko vas povleče v negativne misli. Imate lepe možnosti za ljubezen, ki ogreje srce in dušo. Zdaj gre ljubezen pri vas skozi želodček. Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Ogromno energije morate vložiti v poslovno področje in to se vam zdaj dejansko splača, čeprav vam ne bo pretirano všeč garati, ko se bodo vsi zabavali. Brez skrbi, dovolj časa vam bo ostalo za prijatelje in druženje brez meja. Do zadnje tretjine meseca pa se uprite skritim ljubeznim. Ribi 19. 02. - 20. 03.
Blesteli boste na poslovnem in kariernem področju. Če si želite, da vas nekdo opazi in ceni, zdaj vzemite aktivnosti v svoje roke in se dokažite. Zelo pomembna bodo tudi prijateljstva in druženje ob prijetni glasbi. Med prijatelji zlahka najdete ljubezen. Vezanim ljudem se izognite. Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_December_2019Domov
Powered By GeekLog