Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Louis-Hay-Ucenje-Zdravje-Pocutje-Semplus
Učenja Louise Hay v SEMPLUS-u

sreda, 4. marec 2015 @ 05:05 CET

Uporabnik: Sonce

Učenja Louise Hay v SEMPLUS-u

Podjetje SEMPLUS organizira različna izobraževanja in tečaje za izboljšanje zdravja in počutja, kot tudi terapije bioenergije, ki poživijo in pozdravijo naše telo in duha. Terapije potekajo individualno ob vnaprejšnjem naročilu, dvourne delavnice pa so namenjene različnim področjem življenja, ki si jih želimo izboljšati.

Za poglobljeno delo na sebi organizirajo 10 tedenski tečaj in dvodnevno izobraževanje OZDRAVI SVOJE ŽIVLJENJE, ki ga je zasnovala LOUISE HAY. Nudijo tudi individualna izobraževanja.

Semplus nasvet za boljše zdravje:

Velikokrat poslušamo, koliko lahko sami naredimo zase, vendar je dejstvo, da včasih preprosto ne vemo, kako. Ravno zato, bi vam radi svetovali, kako ravnati s svojimi mislimi, da jih boste ohranjali pozitivne in da vam bodo oblikovale dobro in lepo življenje.

Zakaj so naše misli tako pomembne?

Kar mislimo in govorimo naše celice poslušajo in posledično lahko zbolijo, v kolikor so naše misli in občutja večino časa negativni. Iz teh bolnih celic, se potem razmnožujejo še ostale bolne celice. To je pomembno, da ozavestimo, kako lahko sami vplivamo, da ne zbolimo. Osvobajajoče dejstvo je, da imamo 30 sekund časa, da misli spremenimo v pozitivne, preden te zajamejo naše celice in podzavest.

Da bi si tako lahko sami pomagali, moramo zavestno svoje misli spreminjati v pozitivne. Imamo 30 sekund, ne pozabimo. Neizpodbitno dejstvo je, da z negativno vibracijo odganjamo vse dobro od sebe: novo službo, dobro zdravje, obilje, srečo, veselje, dobre odnose, prijetne dogodke in ljudi. Ne moremo nadzorovati celotnega sveta in poteka dogodkov, lahko pa imamo pod kontrolo svoje reakcije na dogajanje.

Več informacij najdete na www.semplus.si, lahko tudi pišete na info@semplus.si ali pokličete na 031 689 972.

Vsako čustvo se prične z mislijo

Če ni negativne misli, ni negativnega čustva. Zamera, jeza, strah so veliki vzroki bolečin in bolezni. Zato tudi na naših delavnicah ali na individualnih srečanjih veliko delamo na tem, da se rešimo teh čustev. Ko se jih znebimo naše telo zadiha, zaživi. Celice pa lahko zdravimo s pomočjo bioenergije: z dovajanjem svetlobe in uravnovešanjem energije, lahko spremenimo celični zapis, se pozdravimo ali pa olajšamo stanje.

Kaj lahko storimo, da imamo čim manj negativnih misli?

Berimo pozitivne knjige, napišimo si pozitivne misli na ogledala, ponavljajmo si jih v mislih. Pogovarjajmo se, družimo se s pozitivnimi ljudmi, izbirajmo prijatelje in kolege, katerih družba nas veseli, ki nas podpirajo in ne take, ki nas kritizirajo. Mi sami imejmo kontrolo nad svojim svetom in svojim življenjem. Imejmo se radi in si dovolimo sprejemati dobro, ne krivimo se, spustimo preteklost, privoščimo si tudi sprostitvene masaže, rekreacijo, sprehode, oddih, počitnice, delavnice osebne rasti, bioenergijo, meditacije, veliko se smejmo in bodimo veseli, radostni, hvaležni. 

Kako vam lahko mi pomagamo? Organiziramo:

Če vam delo v skupini ne ustreza in bi si želeli individualnega pristopa, ste vabljeni, da me kontaktirate na info@semplus.si, kjer se lahko dogovorimo za izvedbo delavnice po individualnem urniku. Možnost na Vrhniki ali preko Skype-a.

Če bi se udeležili dvournih delavnic na posamezno temo, poglejte v naš koledar dogodkov, kjer najdete urnik. Dvourne delavnice zajemajo različne teme: ZDRAVJE, ODPUŠČANJE, STRAH, KRIVDO, ODNOSE… Lahko pa pridete tudi na meditacijo in se popolnoma sprostite. Koledar dogodkov za februar in marec 2015. individualne terapije so možne vsak dan ob vnaprejšnjem naročilu na 041 211 745. Terapije zdravijo, ozdravijo in lajšajo bolezenska stanja; odlične so kot preventiva, ‘za polnjenje naših baterij’ in izboljšanje imunskega sistema. Več informacij o bioenergiji.

Naši dogodki to pomlad na Vrhniki: Organiziramo seminarje in tečaje po filozofiji Louise Hay: Suzana in Damjan Štembergar

info@semplus.si
tel.031 689 972

www.semplus.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Louis-Hay-Ucenje-Zdravje-Pocutje-SemplusDomov
Powered By GeekLog